Home TOP NEWS Τα δεδομένα με τους τραυματίες

Τα δεδομένα με τους τραυματίες


Σε δέκα ημέρες είναι προγραμματισμένος ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας με την Ένωση για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Εκεί όπου δεν προλαβαίνουν οι Μότα, Κατελάρης και Χριστοφή ενώ επιστρέφουν οι Γκαφούρ, Αλμπίν και Λοέ.

Πιο κάτω αναλυτικά τα δεδομένα με τους τραυματίες:

Μάρκο Μότα: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Θα ακολουθήσει επανεξέταση σε περίπου δέκα ημέρες και έπειτα αρχίζει η περίοδος αποκατάστασης. Ανάλογα με την αγωνιστική του ετοιμότητα, θα αξιολογηθεί το ενδεχόμενο επανεγγραφής του τον Γενάρη.

Φάνος Κατελάρης: Συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Δουλεύει σκληρά, με συνέπεια και επιμονή. Έχει δίπλα του το ιατρικό/επιστημονικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και γενικά όλη την ομάδα, αλλά και τη θετική ενέργεια από τον κόσμο. Σταδιακά βελτιώνεται και μέσα από την αξιολόγηση που γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα είναι σε θέση το ιατρικό επιτελείο να εκτιμήσει το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Δημήτρης Χριστοφή: Κάνει φυσιοθεραπεία και δεν αναμένεται να προλάβει τον αγώνα με την Ένωση.

Χουάν Αλμπίν: Έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο. Αναμένεται πως τις επόμενες μέρες θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς και εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με την Ένωση. Σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση με τον πρόοδο του ποδοσφαιριστή. Στην ομάδα αναμένουν αρκετά από τον Αλμπίν και διαπιστώνεται ότι και ο ίδιος θέλει να προσφέρει, εργάζεται με συνέπεια και επιμονή.

Ραούλ Λοέ-Μίκαελ Γκαφούρ: Επανεντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας