Home TOP NEWS «Ανύπαρκτη» η υπόθεση με τους ποδοσφαιριστές και το θέμα υγείας που αντιμετώπισαν

«Ανύπαρκτη» η υπόθεση με τους ποδοσφαιριστές και το θέμα υγείας που αντιμετώπισαν


Είναι ένα θέμα που μας απασχόλησε έντονα σαν σελίδα και σας κρατούσαμε ενήμερους για όλες τις εξελίξεις. Πρόκειται για θέμα υγείας και απαιτείται σοβαρή στάση από όλους. Αναφερόμαστε στις καταγγελίες από ποδοσφαιριστές για θέματα υγείας που αντιμετώπισαν λόγω λανθασμένης μεταχείρισης από τις ομάδες τους, όπως οι ίδιοι πάντα υποστηρίζουν.

Στο θέμα υπάρχει σημαντική εξέλιξη καθώς, όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, η αστυνομία ολοκλήρωσε την έρευνα της και έστειλε την υπόθεση στην Γενική Εισαγγελία. Η τελευταία έκρινε την υπόθεση ως «ανύπαρκτη» και την αρχειοθέτησε.

Διαβάστε επίσης:

– Σοβαρές καταγγελίες από Φραγκέσκου και Λοϊζίδη

– Και 4ο περιστατικό με ποδοσφαιριστή

Αυτούσια η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώνει πως έχει ενημερωθεί επίσημα από την αστυνομία ότι έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες σε σχέση με τις καταγγελίες ποδοσφαιριστών για προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν και για τις αιτίες που τα προκάλεσαν και πως, ο φάκελος της υπόθεσης προωθήθηκε από την Αστυνομία στη Γενική Εισαγγελία.

Η Γενική Εισαγγελία αφού μελέτησε τα ευρήματα των αστυνομικών ερευνών, έκρινε την υπόθεση ως «ανύπαρκτη» και την αρχειοθέτησε.

Για την εξέλιξη αυτή, η ΚΟΠ ως όφειλε,  ενημέρωσε τη FIFA,  την UEFA και τη FIFPO που είχαν επιδείξει ενδιαφέρον για την υπόθεση.

Η ΚΟΠ αναμένει τα πορίσματα επί του θέματος του Ερευνώντα Λειτουργού που έχει ορίσει καθώς και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και όταν οι  έρευνες ολοκληρωθούν, η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε ενημέρωση για τα ευρήματα τους προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη