Home TOP NEWS Αλλού το ενδιαφέρον

Αλλού το ενδιαφέρον


Τυπικής διαδικασίας είναι τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στραμμένο στα εξωαγωνιστικά ζητήματα των ημερών, αναμένοντας παράληλα και τις επόμενες ειδήσεις που θα αφορούν στον αγωνιστικό προγραμματισμό της νέας περιόδου.

Το θέμα του γηπέδου και αυτό των τηλεοπτικών είναι τα «καυτά» θέματα των ημερών και τα παρακολουθούμε κι εμείς στενά ώστε ανά πάσα στιγμή να σας κρατάμε ενήμερους για τι προκύπτει.  Ευελπιστούμε ότι αυτά τα ζητήματα θα έχουν αίσιο τέλος και ότι είναι να γίνει, να γίνει προς όφελος της ομάδας. Η κάθοδος στην Κύπρο του προέδρου Παπασταύρου, αναμένεται εντός των ημερών, είναι πολύ σημαντική αυτή τη χρονική στιγμή καθώς θα επιληφθεί από κοντά των διαδικασιών που πρέπει να γίνουν.

Από κει και πέρα είναι και ο προγραμματισμός. Εχουν ήδη γίνει κάποιες κινήσεις με ανανεώσεις, γνωρίζουμε ότι έχει παρθεί αποφάση για κάποιους παίκτες οι οποίοι αποχωρούν ενώ γίνεται σκέψη για κάποιους άλλους ενώ έχουν ήδη εντοπιστεί και κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο μόνος τρόπος να αποκτήσουν για εμάς αξία τα εναπομείναντα παιχνίδια είναι να δούμε αγωνιζόμενους παίκτες νεαρούς. Χωρίς η ομάδα να έχει κάτι να χάσει και χωρίς πλέον να κρίνεται κάποιος ή κάτι σε αυτούς τους αγώνες, είναι θεωρούμε μία καλή ευκαιρία.