Home TOP NEWS Επτά παίκτες και βλέπουμε…

Επτά παίκτες και βλέπουμε…


Ο αριθμός των μεταγραφών που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι έχει μεν οριοθετηθεί στους επτά ωστόσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αυξηθεί. Μπορεί να μην λέχθηκε σε ποιες θέσεις θα γίνουν κινήσεις όμως μπορεί εύκολα κάποιος να υπολογίσει.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μία κίνηση για τη θέση του τερματοφύλακα και τρεις στην άμυνα, δύο κεντρικών αμυντικών και ενός αριστερού μπακ. Από κει και πέρα η θέση του ανασταλτικού μέσου θα πρέπει να πληρωθεί με έναν πολύ ποιοτικό παίκτη ενώ υπάρχει μεγάλη ανάγκη για έναν δημιουργικό μέσο στο χώρο του κέντρου. Πολύ μεγάλη αδυναμία παρουσίασε η ομάδα και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Η έλλειψη παίκτη με ταχύτητα αφαιρεί από τη δυναμικότητα της ομάδας. Θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας εξτρέμ ενώ, παρά το γεγονός ότι και ο Ραμίρεζ και ο Ντάρμπισαιρ που διατηρούν συμβόλαιο θα παραμείνουν, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για επιθετικό.

Ενδεχομένως οι 7 μεταγραφές να μην είναι αρκετές για να καλυφθούν οι ανάγκες. Για την ώρα όμως αυτός είναι ο αριθμός και είναι πιθανόν να αυξηθεί στη συνέχεια.