Home TOP NEWS Ουζόχο στο BBC: «Να γράψω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου…»

Ουζόχο στο BBC: «Να γράψω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου…»


Συνέντευξη στο BBC παραχώρησε ο Νιγηριανός τερματοφύλακας της ομάδας μας Φράνσις Ουζόχο.

Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στα όσα πέρασε στην περιπετειώδη περσινή σεζόν που είχε με την Ανόρθωση τονίζοντας πως πρέπει να τα αφήσει πίσω του ώστε να προχωρήσει και να επικεντρωθεί σε αυτά που έρχονται.

«Έμαθα πολλά από την εμπειρία της περσινής σεζόν. Εύχομαι να λειτουργήσουν ως κίνητρο για να τα πάω καλά» είπε αρχικά ο 20χρονος πορτιέρο και πρόσθεσε:

«Μπορώ να πω πλέον ότι η προηγούμενη περίοδος είναι στο παρελθόν τώρα και ελπίζω να γράψω ένα καλό κεφάλαιο στην καριέρα μου με την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τη βοήθεια του Θεού και σκληρή δουλειά. Για να προχωρήσεις μπροστά δεν μπορείς να συνεχίσεις να κοιτάς πίσω, έτσι θέλω να παραμείνω επικεντρωμένος σε αυτά που έρχονται».

Ο Νιγηριανός αναφέρθηκε επίσης στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όπου κατέκτησε την τρίτη θέση με την εθνική του, παίζοντας ως βασικός στον μικρό τελικό.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που έπαιξα για τη χώρα μου στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και που μπόρεσα να τα πάω καλά σε ένα παιχνίδι που μας έδωσε μετάλλιο.

Πλέον ξεκίνησα προετοιμασία με την ομάδα μου με θετική νότα και νιώθω καλά. Απλώς ελπίζω να ξεκινήσουμε θετικά και να βοηθήσω την Ομόνοια να πετύχει τους στόχους της αυτή τη σεζόν».

Στο θέμα του BBC σημειώνεται πως ο Ουζόχο είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2017 ο νεαρότερος ξένος τερματοφύλακας που έπαιξε ποτέ στη La Liga και κράτησε το clean sheet στο ντεμπούτο του με τη Λα Κορούνια. Προστίθεται πως το 2013 ήταν μέλος της Εθνικής Νιγηρίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο U17.