Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα… μαζικότητα στο ΓΣΠ για...

Α. Δημητρίου: «Νίκη μέσα σε μία δύσκολη έδρα… μαζικότητα στο ΓΣΠ για τους 6 βαθμούς»


Δηλώσεις στην Cytavision πραγματοποίησε ο Ανδρέας Δημητρίου με το πέρας του αγώνα. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας σχολίασε το σημερινό παιχνίδι και αναφέρθηκε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είπε αρχικά: «Ο Στόχος μας σήμερα ήταν η νίκη. Είναι σημαντικό που μία ομάδα καινούργια καταφέρνει να ξεκινήσει μέσα από μία δύσκολη έδρα να περάσει νικηφόρα. Είχαμε τα καλά μας, είχαμε και κάποιες όχι και τόσο καλά διαστήματα. Είμαστε ικανοποιημένοι για τη νίκη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να κερδίζει πάντα οπότε γι’ αυτό η επιτυχία είναι σημαντική. Χρειαζόμασταν να εκμεταλλευτούμε την καλή ψυχολογία που κτίσαμε το καλοκαίρι, την πίστη που δημιουργήσουμε στον κόσμο να την διατηρήσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο ήταν υποδειγματικός και τον περιμένουμε μαζικά κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα. Θέλουμε άλλη μία νίκη για να φτάσουμε τους 6 βαθμούς.

Και συνέχισε λέγοντας…«Στόχος σε κάθε παιχνίδι ήταν η νίκη. Η πίεση για το αποτέλεσμα υπάρχει. Είναι ξεκάθαρο ότι είτε παίζουμε καλά είτε όχι πρέπει να κερδίζουμε. Δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα οπότε ήταν σημαντικό που φύγαμε με το τρίποντο.»

Για την ενίσχυση ανέφερ… «Υπάρχει ειλημμένη απόφαση για άλλη μία μεταγραφή, από τη στιγμή που πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου άρα πλησιάζει και η επόμενη κίνηση, ελπίζουμε να είναι αυτή που θέλουμε. Θα είναι ότι καλύτερο να αποκτήσουμε τον παίκτη που θέλουμε.»

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: