Home TOP NEWS «Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τερματισμό συμβολαίου, ο Ραμίρεζ λέει όχι»

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει τερματισμό συμβολαίου, ο Ραμίρεζ λέει όχι»


Από την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο Κοσταρικανός Νταβίντ Ραμίρεζ δεν θα συνεχίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μάλιστα λίγες μέρες προηγούμενως αποκαλύφθηκε και το ενδιαφέρον της Ντεπορτίβο Σαπρίσα για τον ποδοσφαιριστή.

Η πρόθεση της ομάδας μας είναι ασφαλώς να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που ίδιος επιθυμεί ωστόσο φαίνεται πως προκύπτει διαφορά μεταξύ του Ραμίρεζ και της ομάδας μας.

O Αθλητικός Διευθυντής της Σαπρίσα, Εβαρίστο Κορονάδο πρότεινε την απόκτηση του Ραμίρες με δανεισμό καλύπτοντας μέρος του συμβολαίου του. «Ο μάνατζερ του, μου είπε ότι περιμένουν να λύσει κάποια θέματα με τον σύλλογο της Λευκωσίας. Η Ομόνοια θέλει να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του, όμως ο παίκτης δε συμφωνεί με αυτό», δήλωσε στην ιστοσελίδα «crhoy.com»

Και συνέχισε: «Εάν καταφέρει να λύσει το πρόβλημα, θα μας χτυπήσει την πόρτα όπως έκανε και στο παρελθόν, αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι κάτι αρκετά κρύο Η πρότασή μας, με βάση του τι μπορούσαμε να καλύψουμε, δόθηκε γραπτώς στον κυπριακό σύλλογο, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει τίποτα».

Να σημειωθεί ότι σήμερα στις 12 το μεσημέρι ολοκληρώνονται οι εγγραφές ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα οπότε ενδεχομένως η επιστροφή του Ραμίρεζ στην πατρίδα του να μην πραγματοποιηθεί.