Home TOP NEWS Match Report: Ισόπαλο το τελευταίο φιλικό, πολλά τα θετικά από τον αγώνα

Match Report: Ισόπαλο το τελευταίο φιλικό, πολλά τα θετικά από τον αγώνα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν και η ομάδα μας έπαιξε με πολλούς νεαρούς, η εικόνα ήταν αρκετά καλή, αφήνοντας πολλά θετικά για το μέλλον.

Α’ ημίχρονο

Με το καλημέρα του αγώνα η ομάδα μας είχε φάση στο 2ο λεπτό. Αρχικά, μετά από μια ωραία συνεργασία Μίκου-Χριστοφή, η μπάλα στρώθηκε στο ύψος του πέναλτι στον Τζιωνή, το πλασέ του ωστόσο πέρασε ψηλά άουτ. Αμέσως μετά είχαμε άλλη μια, με τον Κακουλλή να δοκιμάζει το πλασέ και τον Βεσελόφσκι να μαζεύει. Στο 11′ ο Ελουντού βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, με την μπάλα να φεύγει πολύ ψηλά. Δύο λεπτά αργότερα, είχαμε διπλή φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μια καλή συνεργασία Χριστοφή-Μίκου, με τον Βενεζουελάνο να κάνει το σουτ, ο πορτιέρο απέκρουσε, η μπάλα πήγε προς τον Τζιωνή που δοκίμασε πλασέ στο ύψος του πέναλτι, λίγο έξω όμως η μπάλα. Στο 26′ είχαμε ένα όμορφο κατέβασμα του Μίκου εντός περιοχής μετά από μπαλιά του Γκόμες, δοκίμασε το σουτ, λίγο πάνω από τα δοκάρια όμως η μπάλα. Η πρώτη καλή φάση της Σαλαμίνας ήρθε στο 37ο λεπτό. Σουτ του Κίνγκσλι στο ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Σίμπσον από αριστερά, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 43′ ο Κακουλλής είχε μια καλή ευκαιρία, μετά από κάθετη πάσα του Χαραλάμπους, έκανε το πλασέ, απέκρουσε όμως ο αντίπαλος πορτιέρο. Στη τελευταία φάση του ημιχρόνου άνοιξε και το σκορ. Σέντρα του Χαραλάμπους μετά από πάσα στο κόρνερ του Τζιωνή, η μπάλα πέρασε από όλους και εκεί βρέθηκε ο Αχιλλέας Σακκής που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Β’ ημίχρονο

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ήρθε για τη Νέα Σαλαμίνα στο 48ο λεπτό. Σέντρα του Σίμπσον από αριστερά, κεφαλιά του Ελουντού με την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παναγή. Στο 55′ ένα σουτ του Σίμπσον από απόσταση, το μάζεψε εύκολα στη γωνιά του ο Παναγή. Ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μόνος στην περιοχή απέναντι στον Παναγή, αστόχησε στο τελείωμα του αφού δεν βρήκε καλά την μπάλα. Στο 59′ ο Κωστή δοκίμασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Παναγιώτου και απέκρουσε ο Παναγή. Στο 65ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα έφερε το ματς στα ίσα με τον Σιαθά να σκοράρει με σουτ εντός περιοχής, νικώντας τον Παναγή. Στο 67′ η ομάδα μας έχασε την πρώτη της φάση στο β’ μέρος, με τον Κωνσταντίνου να παίρνει την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Τζιωνή, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 74ο λεπτό ο Ελουντού επιχείρησε ένα σουτ από πλάγια δεξιά, χωρίς να ανησυχήσει τον Παναγή, με την μπάλα να περνάει έξω. Στο 78′ ο Παναγή πραγματοποίησε μια πολύ καλή απόκρουση στη δεξιά του γωνία, σε σουτ του Ελουντού μέσα από την περιοχή. Στο 88ο λεπτό ο Τιζτέλ σε τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναγή, που έκανε εξαιρετική παρέμβαση. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Συμπερασματικά

Όπως συνηθίζουμε να λέμε το σκορ σε ένα φιλικό είναι το τελευταίο που μετράει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να κρατήσει πολλά θετικά από αυτό το παιχνίδι και κυρίως την παρουσία πολλών νεαρών, αλλά και ποδοσφαιριστών που βρίσκουν σιγά σιγά τον ρυθμό τους. Τα φιλικά της ομάδας ολοκληρώθηκαν και αναμένουμε με την έναρξη του πρωταθλήματος να δούμε την ίδια ή και ακόμη καλύτερη εικόνα.