Home TOP NEWS 90λεπτο οι Κούσουλος και Παναγή στην ισοπαλία 1-1 με το Καζακστάν

90λεπτο οι Κούσουλος και Παναγή στην ισοπαλία 1-1 με το Καζακστάν


Έπαιξαν σε ολόκληρο το παιχνίδι οι δύο παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κλήθηκαν από τον Ραν Μπεν Σιμόν, στην ισοπαλία 1-1 με το Καζακστάν στο ΓΣΠ.

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, στομ αγώνα της 5ης αγωνιστική του 9ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020, έμεινε πίσω στο σκορ όμως πήρε τον βαθμό σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη.

Με το βαθμό αυτό, η Κύπρος ανέβηκε στους 4 βαθμούς ενώ το Καζακστάν έχει 7.

Μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα το Καζακστάν άνοιξε το σκορ με τον Schetkin (2′). Η Εθνική μας πίεσε για την ισοφάριση και αφού δημιούργησε ευκαιρίες με αποκορύφωμα ένα σουτ του Σωτηρίου στο δοκάρι στο 20ο λεπτό, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 39ο λεπτό.

Σκόρερ ο Σωτηρίου με κοντινό πλασέ, αξιοποιώντας εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πάσα του Νικόλα Ιωάννου. Ήταν το 9ο τέρμα του Σωτηρίου με την Εθνική.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας προσπάθησε να φτάσει στη νίκη, έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες με τους Εφραίμ και Παπουλή αλλά, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Κύπρος (Ρ. Μπεν Σιμόν): Παναγή, Μιντίκκης, Μερκής, Λαϊφης, Ν. Ιωάννου, Κούσουλος, Χ. Κυριάκου, Κάστανος (58′ Γεωργίου), Παπουλής (90′ Πίττας), Σωτηρίου, Εφραίμ (73′ Κωστή).