Home TOP NEWS Αυτή την ομάδα την βλέπουμε πολύ ψηλά

Αυτή την ομάδα την βλέπουμε πολύ ψηλά


Χθες είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία έδινε το 10ο επίσημο της παιχνίδι σε αυτήν την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Και φάνηκε αυτό στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι αντοχές της ΑΕΚ ήταν πολύ περισσότερες από τις δικές μας.

Κι όμως η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ παρουσιάστηκε απόλυτα διαβασμένη στο γήπεδο, έκανε μεν τον χρόνο της για να βρει πατήματα στο χορτάρι, όμως όταν προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού έδειξε τις μεγάλες της δυνατότητες.

Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και οι οποίες δημιουργήθηκαν μέσα από ωραίους συνδυασμούς και οργανωμένες επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε άψογα την τακτική αναμονής ο Μπεργκ, όταν η ομάδα προηγήθηκε, και δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα παρά μόνο σε μία φάση η οποία προήλθε από δικό μας λάθος.

Στερηθήκαμε τους βαθμούς διότι ένας διαιτητής έκανε σοβαρά λάθη. Αυτό ωστόσο θα πρέπει σύντομα να το αφήσουμε πίσω και να προχωρήσουμε.

Η ομάδα βαδίζει στον σωστό δρόμο και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι. Ο προπονητής μας δείχνει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο έως τώρα, κάνει μετρημένες κινήσεις και οδηγεί την ομάδα σε ένα πολύ καλό μονοπάτι.

Ατομικά μπορούμε να γράψουμε πολλά για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Θεωρούμε ότι δεν υστέρησε κανείς από αυτούς που αγωνίστηκαν αν και λάθη σίγουρα έγιναν.

Θα πούμε ξανά ότι πιστεύουμε πάρα πολύ στην φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ και την βλέπουμε σε βάθος χρόνου πολύ ψηλά.