Home TOP NEWS Αντρέας Δημητρίου: «Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς…»

Αντρέας Δημητρίου: «Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς…»

SHARE

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και την πορεία της ομάδας, στο αυριανό φιλικό με την Ξυλοτύμπου αλλά και στο κομμάτι της ενίσχυσης.

Για το πώς συνεχίζει η ομάδα μετά τον αγώνα με την Πάφο

«Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το τι κάνουμε μετά από κάθε παιχνίδι. Η διαδικασία είναι η ίδια. Αξιολογήσαμε την εμφάνιση, είδαμε τα θετικά και τα λάθη μας και δουλεύουμε τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά στο γήπεδο για να βελτιωνόμαστε. Το ίδιο ακριβώς κάναμε και μετά από νίκες. Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι για εμάς, συνεχίζουμε να επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς ώστε στο τέλος της σεζόν να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Κάποιες φορές ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να σε βγάλει πιο δυνατό και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Εστιάζουμε στη διαχείριση του αποτελέσματος και προσδοκούμε η αντίδραση, όχι μόνο στο επόμενο παιχνίδι αλλά σε όλη τη σεζόν, να είναι όπως πρέπει.»

Για την πορεία στο πρωτάθλημα

«Από βαθμολογικής άποψης θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς αν αναλογιστούμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ στον αγώνα με την Πάφο μπορούσαμε με καλύτερη διαχείριση τουλάχιστο να μην χάναμε. Από αγωνιστικής πλευράς σίγουρα υπερισχύουν τα θετικά. Αναμφίβολα για μια ομάδα που κτίστηκε ξανά το καλοκαίρι η εικόνα που παρουσιάσαμε στα πρώτα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική για τη συνέχεια. Επιθετικά έχουμε δείξει αρετές, πετύχαμε όμορφα γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση, έχουν σκοράρει αρκετοί παίκτες, φτιάχνουμε σχετικά εύκολα φάσεις και προϋποθέσεις για γκολ και παρουσιάσαμε σε καλά επίπεδα χημεία ως σύνολο, πάντα σε σχέση με το γεγονός ότι έγιναν 15 μετεγγραφές το καλοκαίρι. Επίσης, στα τρία από τα πέντε μας παιχνίδια κρατήσαμε το μηδέν παθητικό. Θα λέγαμε ότι μας στοίχησαν βαθμούς κάποια χρονικά διαστήματα στα οποία χάναμε τη συγκέντρωση μας και κάναμε λάθη, μερικά από τα οποία ο αντίπαλος κατάφερε να εκμεταλλευτεί. Στοιχείο που μπορεί να είναι και φυσιολογικό για μια νέα ομάδα. Επαναλαμβάνουμε όμως ότι για εμάς δεν αλλάζει κάτι ως προς τη φιλοσοφία με την οποία δουλεύουμε από το ξεκίνημα της σεζόν.»

Για τον κόσμο

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη. Εάν είναι κάτι που ξεχωρίζει έντονα στο φετινό πρωτάθλημα, είναι η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουμε μέσο όρο στα εντός έδρας παιχνίδια μας 9500 εισιτήρια, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στα εκτός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ και την Πάφο, ενώ στο Μακάρειο γέμισε η κερκίδα που μας φιλοξενούσε. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες. Όλες οι προσπάθειες και όλες οι ενέργειες που γίνονται έχουν ως στόχο ο κόσμος να είναι χαρούμενος και περήφανος για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλουμε να τον καλέσουμε να συνεχίσει στο πλευρό της ομάδας, σε κάθε αγώνα, καθώς αυτός είναι η μεγάλη της δύναμη.
Για την προοπτική της ομάδας

Εάν είναι κάτι που όλοι συμφωνούμε, είναι η ποιότητα και η προοπτική που φαίνεται ότι έχει η ομάδα. Και δεν εννοούμε μόνο όσο αφορά την αγωνιστική της παρουσία, αλλά ευρύτερα τον τρόπο που λειτουργεί ο Σύλλογος και οι συνθήκες που υπάρχουν. Υπάρχει πολύ καλή προοπτική για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειας που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Φαίνεται ότι έχει δημιουργηθεί ένα ρόστερ με ποιότητα και χημεία. Επιπλέον, υπάρχει ο μηχανισμός που εργάζεται με στόχο την συνεχή ενίσχυση και βελτίωση της στελέχωσης της ομάδας. Γενικά υπάρχουν οι συνθήκες σε όλα τα επίπεδα, ώστε σταδιακά να δημιουργήσουμε αυτό που όλοι θέλουμε, την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως πρέπει να είναι. Απ΄ εκεί και πέρα θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και δουλεύουμε με σοβαρότητα, αφοσίωση και υπευθυνότητα για να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους.»

Φιλικό με ΠΟΞ

«Το φιλικό με τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπου θα διεξαχθεί αύριο, στο στάδιο ΓΣΖ και θα ξεκινήσει στις 16:00. Εισιτήρια θα διατίθενται από τα ταμεία του σταδίου, από τις 15:00. θα είναι 10 ευρώ η Γενική Είσοδος και τα παιδιά κάτω των 14 χρόνων δωρεάν. Θα χρησιμοποιηθεί η Ανατολική κερκίδα, λόγω του ότι στην κεντρική εξέδρα γίνονται βελτιωτικά έργα. Δεν χρειάζεται Κάρτα Φιλάθλου για παρακολούθηση του αγώνα. Θα είναι πολύτιμα τα αγωνιστικά λεπτά που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές μας και αρκετά χρήσιμο φιλικό παιχνίδι.»

Σε ερώτηση για ενδεχόμενες θέσεις ενίσχυσης για τον Ιανουάριο και αγωνιστικά θέματα

«Όλα τα αγωνιστικά ζητήματα αξιολογούνται από τους υπεύθυνους για τέτοια ζητήματα. Υπάρχουν στην ομάδα επαγγελματίες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου, με γνώσεις, εμπειρίες και ικανότητες, που αξιολογούν όλα τα αγωνιστικά δεδομένα με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ομάδας. Είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα σε ομάδες που κτίζονται σχεδόν από το μηδέν, να παρουσιάζονται ζητήματα που χρίζουν βελτίωσης. Απ΄ εκεί και πέρα μέσα από την καθημερινή διαδικασία που ακολουθείται στην ομάδα, ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε.»

Σε σχέση με το προπονητικό κέντρο της ομάδας ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέφερε… «Έχουμε καταθέσει αίτημα στην πολεοδομία για να λάβουμε άδεια ώστε να ξεκινήσουν τα έργα στο προπονητικό μας κέντρο, το αίτημα έγινε πριν περίπου 6-7 μήνες και περιμένουμε. Ελπίζουμε ότι η όλη διαδικασία είναι στα τελικά της στάδια ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός προπονητικού κέντρου που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα».

Σε σχέση με το θέμα ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου ανέφερε… «Υπάρχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Τράπεζα Κύπρου για τις Χαλεπιανές, ενώ παράλληλα βλέπουμε και κάποια άλλα τεμάχια γης».