Home TOP NEWS Κριτική ναι, ισοπέδωση όχι

Κριτική ναι, ισοπέδωση όχι


Σε κανέναν δεν άρεσε η εμφάνιση στο «Στέλιος Κυριακίδης». Κανείς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την έλλειψη φρεσκάδας και ενέργειας. Οπωσδήποτε όλοι έχουμε πληγωθεί-προβληματιστεί από το αποτέλεσμα, το οποίο μας προσγείωσε απότομα. Το θέμα είναι πως το διαχειριζόμαστε…

Κριτική πρέπει πάντα να γίνεται, μόνο έτσι θα διορθωθούν τα λάθη και τα όποια λάθη παρουσιάζονται. Από τη στιγμή όμως που βρισκόμαστε στις αρχές της σεζόν και μιλάμε για μια νέα ομάδα που τώρα χτίζεται, πρέπει να προσέχουμε να μην ξεφεύγουμε. Πρέπει να προσέχουμε να μην γίνεται η κριτική μηδενισμός και ισοπέδωση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ του Μπεργκ απέδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, γι’ αυτό και διαφέρει η μέχρι τώρα παρουσία της από προηγούμενες χρονιές, παρά την ήττα του Σαββάτου. Πριν τους στήσουμε στον τοίχο όμως, ας τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν πως η ήττα τους συνέφερε. Να δούμε ότι η ομάδα μας θα επωφεληθεί από αυτήν την ήττα και θα την βοηθήσει στο να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια. Διότι ο δρόμος του πρωταθλήματος είναι μακρύς και τα «κουκιά» μας θα τα μετρήσουμε τον Μάιο και όχι τον Οκτώβριο.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πράγματα να διορθώσει και η κριτική επιβάλλεται να της γίνεται πάντα καλόπιστα. Δεν είναι όμως σωστό να περιμένουμε στη γωνιά στην αποτυχία για να πούμε πως «δικαιωθήκαμε» που τα λέγαμε. Κριτική ναι, ισοπέδωση όχι.