Home TOP NEWS Με θέληση και πάθος για το διπλό!

Με θέληση και πάθος για το διπλό!


Στην Λάρνακα εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί όπου στις 18:00 θα φιλοξενηθεί από την Ανόρθωση (live audio @OmonoiaNews, Cablenet Sports 1HD). Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα και γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας, για να έρθει το διπλό.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν το ζητούμενο και να μάθουν από τα λάθη τους στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Πάφο. Η ομάδα χρειάζεται να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής προέκυψαν μαζεμένες ατυχίες για την ΟΜΟΝΟΙΑ και η καλύτερη γιατρειά είναι το τρίποντο σήμερα. Χρειάζεται θέληση και πάθος για να έρθει η νίκη κάτι που θα βοηθήσει πολύ στον τομέα της ψυχολογίας αλλά και της αυτοπεποίθησης, ενόψει συνέχειας.

Αγωνιστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει στους Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Γκόμες (τραυματίας), Νικολάου, Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Μίκου (τραυματίας) και Λοΐζου (Εθνική).