Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο EURO PROLEAGUE 2019-2020!

Οι αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο EURO PROLEAGUE 2019-2020!


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (29/10) η κλήρωση του VPL EURO PROLEAGUE 2019-2020 με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μαθαίνει τους πρώτους τρεις αντιπάλους της στη φάση των ομίλων. Πρόκειται για την Sivasspor (Τουρκία), KSV Hessen Kessel (Γερμανία) και ICG Horus (Ιταλία).

Στο τουρνουά συμμετάσχουν 32 ομάδες, που είναι χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο και μετά τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει πρεμιέρα στο EURO PROLEAGUE την ερχόμενη Τετάρτη (06/11) στις 11:30 το βράδυ. Όλα τα παιχνίδια θα διεξάγονται αυτήν την ώρα, εκτός και αν υπάρχει συννενόηση μεταξύ των δύο προπονητών και διευθετηθεί άλλη ώρα.

Ο προπονητής, Γιώργος Ανδρέου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Κύπρο η συμμετοχή σε τέτοιου είδους τουρνουά ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Στόχος της ομάδας μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και γιατί όχι να διεκδικήσουμε στο τέλος και τον τίτλο».

Ενημέρωση για την εξέλιξη του τουρνουά και των αγώνων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα υπάρχει από την ιστοσελίδα: www.virtualproleague.com, ενώ θα γίνει προσπάθεια για να μεταδοθούν ζωντανά οι αγώνες της ομάδας μας. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε κονσόλα PlayStation 4.