Home TOP NEWS Σε καμία περίπτωση να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα…

Σε καμία περίπτωση να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα…


Μέσα σε όλο το μπάχαλο που επικρατεί αυτές τις μέρες, πρέπει να θυμηθούμε ότι η ομάδα μας δίνει αγώνα πρωταθλήματος μεθαύριο και η νίκη είναι μονόδρομος. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί η ομάδα και πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο στόχο του τρίποντου.

Κάναμε αναφορά και χθες ότι κάποτε πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο με τη μπάλα, μετά από τόσες μέρες που ασχολούμαστε για τα όσα διαδραματίστηκαν στο «αιώνιο». Φτάσαμε Παρασκευή και ακόμα ασχολούμαστε με συλλήψεις και κάρτες και φαίνεται ότι θα μας απασχολεί για αρκετές μέρες ακόμα. Από την πλευρά της η ΟΜΟΝΟΙΑ και κυρίως οι ποδοσφαιριστές, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεαστούν από όλα αυτά που συμβαίνουν. Καλούνται να μείνουν συγκεντρωμένοι στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Δόξα, το οποίο κρύβει παγίδες και απαιτεί απόλυτη σοβαρότητα για να έρθει το ζητούμενο.

Δεν μας παίρνει με τίποτα να πετάξουμε άδικα βαθμούς αν στρέψουμε αλλού την προσοχή, πλην του αγώνα με τη Δόξα. Ότι και να βγαίνει προς τα έξω, όλοι στο πράσινο οικοδόμημα οφείλουν να μείνουν στα… δικά τους.