Home TOP NEWS Είναι για αυτούς η τελευταία ίσως ευκαιρία

Είναι για αυτούς η τελευταία ίσως ευκαιρία


Η αναταραχή που προκλήθηκε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο φέρνει σήμερα όλους προ των ευθυνών τους και κυρίως τους διαιτητές. Έχει αρθεί, ακόμα κι από την ίδια την ομοσπονδία, η εμπιστοσύνη προς τους Κύπριους διαιτητές οι οποίοι καλούνται τώρα να αναστρέψουν την αρνητική εικόνα που έχει σχηματίσει η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη για αυτούς.

Αύριο διεξάγεται ένα μεγάλο ντέρμπι. Η επιλογή Λεόντιου Τράττου έχει σίγουρα τη λογική της. Είναι ένας έμπειρος διαιτητής ο οποίος μάλιστα αποχαιρετά σύντομα την ενεργό δράση. Πάντως ο συγκεκριμένος διαιτητής, είχε κάνει το ντέρμπι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ και τα πήγε εξαιρετικά.

Θα είναι πάντως αυτή η αγωνιστική ένα μεγάλο στοίχημα τόσο για αυτόν, όσο και για τους υπολοιπους διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια της , ύστερα από όλα όσα διαδραματίζονται στο ποδόσφαιρο μας.

Πλέον το κάθε λάθος σφύριγμα θα έχει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο στo  πληγωμένο κύρος των διαιτητών. Είναι ίσως η τελευταία τους ευκαιρία να αποδείξουν ότι έχουν αλλάξει, ότι έχουν και τις ικανότητες αλλά και ότι πλέον θα δρουν αμερόληπτα στα γήπεδα.