Home TOP NEWS Η προτεραιότητα, τα μεταγραφικά και η ικανοποίηση του Μπεργκ

Η προτεραιότητα, τα μεταγραφικά και η ικανοποίηση του Μπεργκ


Πρώτιστο μέλημα του Χένινγκ Μπεργκ είναι αυτή τη στιγμή η βελτίωση της ομάδας μέσα από την καθημερινή δουλειά που γίνεται.

Προτεραιότητα όπως είπε είναι να βλέπει τους παίκτες που υπάρχουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να εξελίσσονται και να βελτιώνεται η ομάδα στο σύνολο της. Από κει και πέρα όπως ανέφερε, όσο το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοικτό, γίνεται προσπάθεια για να ενταχθούν ποδοσφαιριστές οι οποίοι να βελτιώσουν την ομάδα, πάντοτε μέσα στο οριοθετημένο πλαίσιο του προϋπολογισμού, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεθούν παίκτες οι οποίοι να είναι καλύτεροι από αυτούς που έχει σήμερα η ομάδα στο ρόστερ της.

Εξέφρασε πάντως και την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο χθες ύστερα από καιρό (Τζιωνής, Ζοέλ, Εζρά) ανταποκρίθηκαν και έδειξαν στον προπονητή ότι μπορεί να τους υπολογίζει.

Ακόμα κι αν έπαιζαν όλοι οι βασικοί είπε ο Μπεργκ δεν θα είχαμε διαφορά στην ποιότητα μας, ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του. Είναι πολύ σημαντικό πλεόν σε αυτό το στάδιο της σεζόν να μπορεί η ομάδα να διατηρεί την ποιότητα της ακόμα κι όταν κάνει μαζεμένες αλλαγές.