Home TOP NEWS Match Report: Μεγάλη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, από μια ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ

Match Report: Μεγάλη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, από μια ψυχωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε με 1-0 της Ανόρθωσης και μείωσε στον πόντο τη μεταξύ τους διαφορά. Το γκολ της ομάδας μας ήρθε στο 48ο λεπτό με αυτογκόλ του Ντούρις, ύστερα από πολύ ωραία εκτέλεση κόρνερ του Γκόμεθ.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη τελική προσπάθεια ήρθε στο 5ο λεπτό από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με το Γκόμεθ να επιχειρεί ένα μακρινό σουτ και τη μπάλα να περνάει έξω. Στο 20′ η Ανόρθωση είχε την πρώτη της καλή στιγμή, με τον Μανθάτη να δοκιμάζει εκτός περιοχής το σουτ και τον Κυριακίδη να αποκρούει εύκολα. Στο 28ο λεπτό και ύστερα από σέντρα του Γκαλίτσιου στην περιοχή, ο Ντούρις πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Κυριακίδης μάζεψε. Στο 38ο λεπτό, ο Τιάγκο δοκίμασε το σουτ εντός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Βργκοτς και έφυγε σε κόρνερ. Στο 44′ η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Γκόμες με πολύ ωραία σκαφτή πάσα βρήκε τον Τιάγκο στην περιοχή, με τη μια και στον αέρα δοκίμασε ο Βραζιλιάνος, με τον Λόρια να αποκρούει δύσκολα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος η ομάδα μας. Στο 48ο ο Γκόμεθ δοκίμασε ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής, ο Λόρια εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ. Εξαιρετική εκτέλεση του κόρνερ από τον Γκόμεθ, έβαλε το κεφάλι ο Ντούρις και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 1-0. Στο 61′ η επόμενη φάση με την ΟΜΟΝΟΙΑ να βγαίνει γρήγορα στην κόντρα, ο Ματ πάτησε περιοχή και έκανε το πλασέ, ωστόσο η μπάλα βρήκε σε σώματα και απομακρύνθηκε. Στο 65ο λεπτό η ομάδα μας άγγιξε το 2-0. Πολύ ωραία σέντρα του Μαυρία στην περιοχή, με τη μια δοκίμασε το σουτ ο Ματ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα πέρασε έξω. Στο 69′ και έπειτα από σέντρα του Γκαλίτσιου στην περιοχή, ο Κατσιαράβα άπλωσε το πόδι και έκανε την προβολή, με τον Κυριακίδη να πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση. Στο 90ο λεπτό η επόμενη καλή φάση, με τον Ματ να κάνει ωραίο πλασέ εντός περιοχής και τον Λόρια να διώχνει δύσκολα.

Συμπερασματικά

Η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και έδειξε διαφορά ποιότητας. Δικαίως πήρε μια σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την κορυφή, με αγώνα περισσότερο. Η ομάδα μας μπήκε ξανά δυναμικά στην υπόθεση τίτλου. Σήμερα πανηγυρίζουμε και από αύριο βλέπουμε τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια.