Home TOP NEWS Καταιγιστικές εξελίξεις: Καταγγελία για φιλικό και αγώνα κυπέλλου

Καταιγιστικές εξελίξεις: Καταγγελία για φιλικό και αγώνα κυπέλλου


Τις τελευταίες ημέρες είναι γεγονός ότι το Κυπριακό Ποδόσφαιρο έχει κλονιστεί μετά και με τα όσα έχουν διαδραματιστεί με τους Δημήτρη Μασιά και Αντρέα Κωνσταντίνου.

Από την μέρα που έγιναν οι συλλήψεις των Μασιά και Κωνσταντίνου ως ύποπτοι για χειραγώγηση του αγώνα Οθέλλου Αθηαίνου και της Αγίας Νάπας, πραγματικά άνοιξε ο ασκός του Αιόλου με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές τα τελευταία 24ώρα έχουν ανοίξει το στόμα τους καταγγέλοντας πράματα και θαύματα για το Κυπριακό ποδόσφαιρο με τις αρχές του κράτους να μην φτάνουν να συλλέγουν καθημερινά πληροφορίες.

Μόνο τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα και με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κατατέθηκαν 20συνολικά καταγγελίες, . Τις τελευταίες δυο ημέρες έγιναν επίσης  τρεις καταγγελίες για προσπάθεια η/και χειραγώγηση αγώνα.

Η πρώτη καταγγελία αφορά φιλική αναμέτρηση του καλοκαιριού. Η μια εκ των δυο ομάδων ήταν της Β` κατηγορίας και  διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου.

Όσον αφορά την δεύτερη καταγγελία πρόκειται για αγώνα κυπέλλου που έγινε τον Οκτώβριο μεταξύ ομάδα της Α` κατηγορίας και της Β` κατηγορίας.