Home TOP NEWS Match Report: Καθάρισε με τριάρα και πάει με άγριες διαθέσεις στο ντέρμπι

Match Report: Καθάρισε με τριάρα και πάει με άγριες διαθέσεις στο ντέρμπι


Μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη κόντρα στην ΕΝΠ με 3-0  και επέστρεψε πανηγυρικά στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο αγωνιστικές και έτσι θα πάμε στο «αιώνιο» ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με μια σπουδαία δυναμική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ματ Ντάρμπισαιρ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κούσουλος στο 82ο λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδας μας και στο 90ο λεπτό ο Λοίζου με την δική του υπογραφή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Α’ Ημίχρονο

Ιδανικότερο ξεκίνημα στο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην ΕΝΠ, η οποία με την πάροδο των πρώτων έξι λεπτών οι «πράσινοι» έχασαν μια καλή ευκαιρία με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποτεάκ, ενώ σε εκείνο το χρονικό σημείο πέτυχε και ένα γκολ με τον Ματ Ντάρμπισαιρ μετά από εξαιρετική ασίστ του Ακιντόλα. Μετά το γκολ η ομάδα μας κατέβασε για λίγο τον «διακόπτη» και έδωσε στους φιλοξενούμενους την ευκαιρία να γίνουν απειλητικοί με τους Ουντόζι και Αγίρι, ευκαιρίες οι οποίες προήλθαν από αμυντικά λάθη. Στην συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε και πάλι το πόδι στο «γκάζι», έκλεισε την ΕΝΠ στα τετράγωνα της, δημιουργώντας αρκετές φάσεις για το δεύτερο γκολ το οποίο δεν ήρθε ποτέ. Η μεγαλύτερη εξ αυτών ήρθε στο 26ο λεπτό με τον Ακιντόλα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Βίτορ Γκόμεζ έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Κλέϊμαν έκανε την απόκρουση (όχι πολύ καλή) και ο Ακιντόλα ο οποίος πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ αλλά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αντιθέτως ήταν αυτή που είχε την υπεροχή ωστόσο της έλειψε το δεύτερο γκολ και να «σκοτώσει» το παιχνίδι από νωρίς.

Β’ Ημίχρονο

Οι δύο ομάδες στην επανάληψη μπήκαν κάπως «μουδιασμένα», ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε και πάλι να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της. Στο 50ο λεπτό μάλιστα οι «τριφυλλοφόροι» φάνηκαν για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος απειλητικοί όμως ο Κλέιμαν πρόλαβε στο «τσακ» τον Ματ Ντάρμπισαιρ πριν στείλει την μπάλα στο πλεκτό μετά από την εξαιρετική σέντρα του Λέτσιακς. Επτά λεπτά αργότερα η ΕΝΠ ήταν η ομάδα που απείλησε την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Ουντόζι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ όμως ο Παντιλιμόν ήταν έτοιμος και είπε «όχι» στον επιθετικό των φιλοξενουμένων. Από το 60ο λεπτό και μετά το γήπεδο κατηφόρισε προς την εστία της ΕΝΠ με την ΟΜΟΝΟΙΑ να γίνεται σε κάθε προϋπόθεση απειλητική. Στο 62ο λεπτό άλλη μια ευκαιρία για τους «πράσινους» έκανε «φτερά» αφού ο Λέτσιακς που βρέθηκε μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να κάνει την σωστή τελική πάσα. Αυτό που έψαχνε από το πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ κι αναφερόμαστε στην επίτευξη κι άλλων γκολ τελικά το πέτυχε στο 82ο λεπτό με τον Κούσουλο και στο 90ο λεπτό με τον Λοΐζο Λοΐζου ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συμπερασματικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε νωρίς και η καλή της παρουσία ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο έδινε την εντύπωση ότι θα έφτανε εύκολα στη νίκη. Χάθηκαν όμως ευκαιρίες, χαραμίστηκαν πολλές προυποθέσεις και όσο το σκορ ήταν στο 1-0 διατρέχαμε κίνδυνο. Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα μας πρόσφερε άλλα δύο πολύ ωραία τερματα με τη νίκη μας να αποκτά και εύρος. Σημαντικό το τρίποντο πριν από το ντέρμπι με το Αποέλ. Μπορούμε τώρα με άνεση να παρακολουθήσουμε πως θα εξελιχθεί η τρέχουσα αγωνιστική.