Home TOP NEWS Χένινγκ Μπεργκ: «Ναι είμαστε πρώτοι τώρα αλλά η χρονιά τελειώνει τον Μάη»

Χένινγκ Μπεργκ: «Ναι είμαστε πρώτοι τώρα αλλά η χρονιά τελειώνει τον Μάη»


Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Αποέλ, ενώ μίλησε και για την συνέχεια της προσπάθειας που θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι την υλοποίηση των στόχων της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον αγώνα: «Ναι ήταν δύσκολο το παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα και κάποτε η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα όπως σήμερα για εμάς το 0-0 δεν είναι άσχημο. Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε όπως το πρώτο ημίχρονο με μια ξεκάθαρη ευκαιρία. Οι δυο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες. Ας μην ξεχνάμε πως είναι μια ομάδα με 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Είμαι ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μου και συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πετυχημένοι πρέπει να μάθουμε πως μπορούμε να διαχειριζόμαστε τέτοια παιχνίδια».

Για το δεύτερο του αιώνιο ντέρμπι: «Ήταν διαφορετικά παιχνίδια με διαφορετικούς προπονητές ενώ είχαν και δεύτερη αλλαγή προπονητή από τότε. Είμαι σίγουρος πως το ΑΠΟΕΛ θα γίνει καλύτερο γιατί δεν έχει πλέον την Ευρώπη και θα έχει παραπάνω συγκέντρωση και χρόνο να δουλέψει. Και το πρώτο παιχνίδι ήταν κλειστό παρόμοιο με το σημερινό».

Για το γεγονός πως είναι στην πρώτη θέση: «Το γεγονός πως είμαστε πρώτοι σημαίνει πως κάνουμε πρόοδο και σίγουρα είναι σημαντικό. Προτιμώ να είμαι πρώτος παρά δεύτερος αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να το διαχειριστούμε και ταυτόχρονα να εξελιχθούμε. Ναι είμαστε πρώτοι τώρα αλλά η χρονιά τελειώνει τον Μάη. Έχουμε 10 παιχνίδια δύσκολα με πολύ καλές ομάδες. Δεν έχουμε την εμπειρία σε αυτή τη θέση όπως το ΑΠΟΕΛ αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να εξελισσόμαστε».

Για τον Βίτορ Γκόμες: «Ναι είναι καλό παίκτης και το ξέρουμε. Ήταν πολύ καλός σήμερα. Είχε ένα πρόβλημα με κτύπημα μετά το παιχνίδι με το Παραλίμνη και έχασε κάποιες προπονήσεις. Ο Γιόρντι ερχόταν από τραυματισμό. Έχουμε τρεις χαφ και έτσι δεν θέλαμε να τους βάλουμε και τους τρεις. Ο Κούσουλος έπαιξε 90 λεπτά και ο Γιόρντι με τον Βίτορ μοιράστηκαν το παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο γιατί δεν ήμασταν τόσο καλοί στο να πιέζουμε τη μπάλα και στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι με περισσότερη κίνηση. Ο Βίτορ είναι πολύ καλός παίκτης και σίγουρα σε κανένα ποδοσφαιριστή δεν αρέσει να μένει στον πάγκο αλλά ο Βίτορ είναι ομαδικός παίκτης και μας βοήθησε. Ο Κούσουλος επίσης βελτιώνεται με τη μπάλα και είμαι χαρούμενος, ενώ και ο Κακουλλής βοήθησε και έδειξε πράγματα κάτι που δεν με ξάφνιασε. Είναι σημαντικό να αυξάνεται η ανταγωνιστικότητα στο ρόστερ».