Home TOP NEWS Match Report: Ισοπαλία στο ντέρμπι και κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ

Match Report: Ισοπαλία στο ντέρμπι και κορυφή η ΟΜΟΝΟΙΑ


Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα και πολύ ένταση ο Αποέλ και η ΟΜΟΝΟΙΑ κόλλησαν στο «στείρο» 0-0 με την ομάδα μας να κλείνει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Α’ ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδας μας να βάζει πίεση στα πρώτα λεπτά στους ποδοσφαιριστές του Αποέλ, ωστόσο στην συνέχεια κι όσο περνούσε ο χρόνος οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και την κατοχή στο παιχνίδι δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας μας, ωστόσο όλες οι φάσεις που έφτιαξαν κυρίως με τους Εφραίμ και Ντε Βινσέντι σταματούσαν στον πολύ καλό Παντίλιμον ο οποίος κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις το μηδέν για την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μετά το ημίωρο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και από εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα μας βρήκε τα πατήματα της, μάλιστα στο διάστημα εκείνο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε και την πιο μεγάλη φάση του παιχνιδιού. Ο Ακιντόλα στο 43ο λεπτό «χόρεψε» την άμυνα των «γαλαζοκιτρίνων» έκανε την συρτή σέντρα και ο Γένσεν στην προσπάθεια του να κόψει την μπάλα έδωσε πάσα στον Ντάρμπισαιρ ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπέλετς. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το «στείρο» 0-0.

Β΄ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Αποέλ να χάνει την πρώτη καλή φάση. Ο Τάμαρι βγήκε από τα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Παντίλιμον. Στο 55ο λεπτό ο Αποέλ απείλησε και πάλι την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Εφραίμ. Στο 60ο λεπτό η ομάδα μας πήγε να δημιουργήσει επικίνδυνη κατάσταση στην εστία του Μπέλετς. Ο Τιάγκο εκτέλεσε κόρνερ με την μπάλα να παίρνει μια παράξενη τροχιά η οποία είχε πορεία προς τα δίχτυα με τον κήπερ του Αποέλ να διώχνει δύσκολα, ενώ το ίδιο προσπάθησε ο Βραζιλιάνος και στο 74ο λεπτό. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αρκετά, ωστόσο στο 80ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το γκολ με το εξαιρετικό σουτ του Βίτορ Γκόμεζ το οποίο ανάγκασε τον Μπέλετς να απογειωθεί για να κρατήσει το μηδέν. Στο 85ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιούργησε άλλη μια καλή ευκαιρία με τον Τιάγκο να εκτελεί φάουλ και τον Μπέλετς να διώχνει με γροθιές.

Συμπερασματικά: 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή. Ο Μπεργκ έκανε τις απαιτούμενες κινήσεις και το δεύτερο ήταν σαφώς καλύτερη και μπορούσε να πάρει το παιχνίδι. Δεν έπαιξε για την ισοπαλία αλλά δεν την απογοητεύει. Κρατάμε την κορυφή. Κρατάμε το αήττητο απέναντι στον «αιώνιο» και πάμε στα play offs για να διεκδικήσουμε τον τίτλο ξεκινώντας από την πρώτη θέση με αρχή το Τσίρειο απέναντι στην ΑΕΛ.