Home TOP NEWS Μεγάλο και αυτό το κέρδος από το παιχνίδι του Σαββάτου

Μεγάλο και αυτό το κέρδος από το παιχνίδι του Σαββάτου


Ήταν σπουδαία η εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Τσίρειο ο Κοστέλ Παντιλιμόν. Πέρα από τις σημαντικές επεμβάσεις του σε καθοριστικά σημεία του παιχνιδιού, στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, η παρουσία του μας γέμισε με αισιοδοξία.

Ήταν κυρίαρχος στην περιοχή του, ήλεγχε όλες τις φάσεις στις οποίες η ΑΕΛ προσπαθούσε να γίνει απειλητική, στον αέρα είναι έτσι κι αλλιώς ανίκητος και μέσα από αυτή του την εμφάνιση θεωρούμε ότι κέρδισε και ο ίδιος μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Υπήρξε μια δυστακτικότητα στον κόσμο βλέποντας τον γιγαντόσωμο τερματοφύλακα στα πρώτα του παιχνίδια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο προχθες έπεισε όλους ότι πρόκειται για μία επιλογή που εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά κάτω από το τέρμα.

Τον είδαμε μάλιστα πολλές φορές να καθοδηγεί από την εστία του τους συμπαίκτες του, ενιότε έριχνε και καμιά φωνή αν έκρινε ότι θα έπρεπε να αντιδράσει διαφορετικά η άμυνα του.

Είναι πλέον εμφανές ότι ο Κοστέλ μπήκε για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και μας έκανε με την παρουσία του το Σάββατο να αισθανθούμε πολύ δυνατοί και σε αυτό το κομμάτι.