Home TOP NEWS Πιστός Ακόλουθος: Που πάμε ρε με τον Φύτο του Πιολά;

Πιστός Ακόλουθος: Που πάμε ρε με τον Φύτο του Πιολά;

Κάθε σοβαρή ομάδα οφείλει να προγραμματίζει για την νέα σεζόν.


Ένας τομέας που εμείς αποτυγχάνουμε παταγωδώς τα τελευταία χρόνια.

Για παράδειγμα ο μόνιμος πρωταθλητής Αποελ άρχισε από τώρα τον προγραμματισμό του και όπως όλα δείχνουν ο κύριος Τραμεζάνι θα παρουσιάσει ομάδα φόβητρο για να την νέα περίοδο.

Έχουμε και λέμε:

Η άμυνα θα θωρακιστεί με τον Vujadin Savic: Πρόκειται για αμυντικό που ξέρει πολλά καντάρια μπάλα. Χαρακτηριστικά του ή γρηγοράδα , το ανέβασμα με την μπάλα και το κτίσιμο παιχνιδιού από πίσω.

Κόστος 800.000

Στο κέντρο έχουμε
Alef Dos Santos:  Ίσως η μεταγραφή της χρονιάς . Μετά από μια καταπληκτική χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναδείχθηκε ως ο παίκτης που διένυσε τα περισσότερα χιλιόμετρα. Πρόκειται για box to box 8αρι που μπορεί να πατήσει από το ένα κουτί στο άλλο σε 3 δευτερόλεπτα. Γρήγορος σαν ζαρκάδι. Σε συνδυασμό με τον Σόουζα που κλωτσάει σαν γαϊδούρι αναμένεται να κάνουν παπάδες.

Κόστος 1.000.000

Ouros Matic : Τίναξε την μπάνκα ο Μάκης και φέρνει Ματιτς . Παίκτη που διεκδίκησαν και οι 4 ομάδες που βρέθηκαν στα ημιτελικά του champions league. Έχει μέσο όρο 6 γκολ κάθε χρόνο από στημένα. Τι εννοούν στημένα δεν καταφέραμε να μάθουμε.  Παίζει και με τα δύο πόδια. Εγκεφαλικός και τρεχαντήρι.

Κόστος 1.000.000

Dragan Mihajlovic: Μαρκάρει ,κόβει και σκοράρει.Παίζει παντού και είναι ο παίκτης που κάθε προπονητής ή τουλάχιστον 5 προπονητές θα ήθελαν να έχουν στο ρόστερ τους.

Κόστος: 500.000

Βραζιλιάνος αριστερό μπακ: Αν και δεν βρίσκω το όνομα του πουθενά για να τον επιλέξει ο Μάκης, σορρυ ο Τραμεζάνι, θα μιλάμε για μεγάλης κλάσης μπακ. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα τρίβουμε τα μάτια μας μέχρι να πονέσουν.

Και πάμε στα σπουδαία

Στην επίθεση.

Εκεί που αν και υπάρχει ήδη το πολυβόλο Benjak οι πρωταθλητές αποφάσισαν να ενισχυθούν με ακόμα 2 σέντερ φορ ολκής

Andrija Pavlovic: Τον αποκαλούν και mister goal!! Η σχέση του με τα δίκτυα είναι σχεδόν ερωτική. Τα στατιστικά του μιλάνε από μόνα τους. Παίκτης που φημίζεται για την κόφτη ντρίπλα , τις έξυπνες τοποθετήσεις και τα τελειώματα του. Ασυναγώνιστος με την μπάλα στα πόδια.

Κόστος 900.000

Linus Hallenious: Εντάξει, εδώ το τερμάτισε. Και Benjak και Pavlovic και Hallenious? Μα και Hallenious? Τον εραστή του γκολ; Τον πηδάω και σκοράρω ταυτόχρονα; Την αλεπού τον Σκανδιναβικών γηπέδων; Ε ρε γλέντια που θα ρίξουν στις περιοχές των αντιπάλων!!
Δεν θα αναφερθούμε σε χαρακτηριστικά του. Μια λέξη μόνο. Γκολ!!

Κόστος 1.200.000 (Χαλαλίνιους)

Όπως αντιλαμβάνεστε αγαπητοί συνοπαδοί την στιγμή που οι αντίπαλοι μας τρέχουν με 1000 και επήαν στο φεγγάρι εμείς βολοδέρνουμε με Γιάννη Αναστασίου, τον Φύτον του Πιολά τζιε τον Σιμο του Ταραπουλούζη που του Μόρφου!!
Καρτερούμε που τούτους  να μας κάμουν ομάδα.
Που πάμε ρε με τον Φύτον του Πιολά; Τι παίκτες να μας φέρει ρε;

Ohhhhh wait.
Εφυεν ο κυρ Γιάννης λέει η είδηση.
Ποιος ? Henning Berg? Ποιος εν τουτος ολάν; Που έκαμε προπονητής τούτος ρε;
Ατε τζιε κανεί. Αχάπαροι!! Πάλε 6η η αγαπούλα!!

Την αγάπη μου
Πιστός Ακόλουθος

Υ.γ Καλό 2020 να φτάσουμε. Να έχουμε την υγεία μας τζιε να μεν μπαίνουμε έσσω!!
Ακολουθήστε τον Πιστό Ακόλουθο στο Facebook