Home TOP NEWS Σημαντικό στη μάχη για τον τίτλο, καθοριστικό για την Ευρώπη…

Σημαντικό στη μάχη για τον τίτλο, καθοριστικό για την Ευρώπη…


Το αν η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος πλέον δεν το αμφισβητεί κανείς. Φαίνεται στη βαθμολογία, το δείχνει η δυναμική που έχει αναπτύξει η ομάδα, το δείχνουν επίσης και τα αποτελέσματα της στα παιχνίδια ντέρμπι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στους αγώνες με ομάδες της πρώτης εξάδας.

Καλά κάνει ο Μπεργκ και αποποιείται τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του, ωστόσο μάλλον γνωρίζει και ο ίδιος ότι στο σημείο που έχουμε φτάσει και λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω, τα οποία προφανώς και γνωρίζει, έχει ενδεχομένως τις περισσότερες πιθανότητες.

Μπορεί το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα να μην δίνει τίτλο, μπορεί όμως να κλειδώσει την Ευρώπη. Ενδεχόμενη νίκη μας θα ισοδυναμεί με αύξηση της διαφορά από τον αντίπαλο μας στους 10 βαθμούς οπότε η τρίτη θέση, η οποία δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα είναι πλέον κατά 90 τοις εκατό εξασφαλισμένη.

Παράλληλα, ενδεχόμενη νίκη θα ισοδυναμεί και παραμονή με στην κορυφή είτε χωρίς είτε με συγκάτοικο.

Θα αγωνιστούμε πάντως γνωρίζοντας και το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού μεταξύ του Αποέλ και της Ανόρθωση το οποίο θα γίνει μία μέρα νωρίτερα και θα έχουμε μπροστά μας τα δεδομένα.