Home TOP NEWS Σήμερα η τηλεδιάσκεψη ΚΟΠ-Προέδρων ομάδων

Σήμερα η τηλεδιάσκεψη ΚΟΠ-Προέδρων ομάδων


Ξάνα στο τραπέζι της συζήτησης θα κάτσουν το απόγευμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ΚΟΠ και ομάδες. Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη ενδέχεται να παρθούν αποφάσεις σε ότι αφορά στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών ενώ η ομοσπονδία θα ενημερώσει για τις κατευθυντήριες γραμμές που έλαβε από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Χθες η UEFA διεμήνυσε πως δίνει παράταση μέχρι τέλος Ιουλίου για να ολοκληρωθούν τα τοπικά πρωταθλήματα και μέχρι τέλος Αυγούστου για να ολοκληρωθεί γενικότερα η σεζόν, δηλαδή και οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι αγώνες των Εθνικών.

Αυτό που βγήκε προς τα έξω τις προηγούμενες μέρες είναι πως η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλει από τις ομοσπονδίες μέλη της να δηλώσουν μέχρι το τέλος Ιουλίου τις ομάδες που θα συμμετάσχουν την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στις διοργανώσεις της.

Μπορεί να έχουμε μπροστά μας άλλους 3 μήνες μέχρι να εκπνεύσει αυτό το χρονικό περιθώριο που έδωσε η ΟΥΕΦΑ ωστόσο η κατάσταση σήμερα δεν επιτρέπει σε κανέναν να είναι σίγουρος στο κατά πόσο θα καταστεί δυνατό, τα εγχώρια πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν. Άρα δεν αποκλείεται να συζητηθεί και αυτό στην σημερινή τηλεδιάσκεψη.