Home TOP NEWS Αναμονή για την Γ.Σ με τη διακοπή να διαφαίνεται στον ορίζοντα

Αναμονή για την Γ.Σ με τη διακοπή να διαφαίνεται στον ορίζοντα


Οι όποιες συζητήσεις ήταν να γίνουν το τελευταίο διάστημα έγιναν και μέσα από αυτές εκείνο που διαφαίνεται είναι πως το να επαναρχίσει το πρωτάθλημα μοιάζει με σενάριο όχι απομακρυσμένο αλλά απίθανο.

Από τα 17 μέλη της Γενικής συνέλευσης, μόνο 2 εξέφρασαν τη θέση για να στηθεί και πάλι η μπάλα στη σέντρα. Ακόμα κι αν θεωρήσει κανείς πως η ΟΜΟΝΟΙΑ, το Αποέλ και ο Απόλλων  τηρούν κατά κάποιο τρόπο στάση αναμονής, με την ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο να επιθυμεί επανέναρξη εφόσον ικανοποιηθούν κάποιες προϋποθέσεις, θα πρέπει να λάβει υπόψη την ξεκάθαρη θέση των υπολοίπων.

Τα πράγματα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους και όταν η ΚΟΠ συγκαλέσει την Γενική Συνέλευση, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των ημερών, απλά θα οριστικοποιηθεί η διακοπή.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η Γενική Συνέλευση, πραγματοποιείται έξι μέρες μετά που θα συγκληθεί  ωστόσο δεν αποκλείεται, λόγω των συνθηκών, η Συνέλευση να γίνει άμεσα.

Πέρα από το θέμα της διακοπής ή όχι του πρωταθλήματος αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι να δούμε αν θα αποφασιστεί αύξηση των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει τροποποίηση του καταστατικού και θα πρέπει να ψηφίσουν έγκριση τα 4/5 των μελών.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα, οι διεργασίες δεν σταματούν και σύντομα θα γνωρίζουμε την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα.