Home TOP NEWS Δεν μας χαλάει καθόλου…

Δεν μας χαλάει καθόλου…


Λίγο μετά το τέλος της χθεσινής τηλεδιάσκεψης σας ενημέρωσαμε για τις θέσεις που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επανέναρξη πρωταθλήματος μόνο με την προϋπόθεση ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξαναδιακοπεί και έλευση ξένων διαιτητών.

Από κει και πέρα οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φέρουν την Ανόρθωση και την ΑΕΚ να ευνοούν επανέναρξη με κάθε κόστος και υπό όποιεσδήποτε συνθήκες ενώ το Αποέλ, ο Απόλλων και η ΑΕΛ κράτησαν ουδαίτερη στάση ωστόσο σύμφωνα με τα όσα λέγονται οι τρεις αυτές ομάδες δεν επιθυμούν να ξαναστηθεί η μπάλα στη σέντρα.

Όπως δειχνουν τα πράγματα η τελική απόφαση θα παρθεί σε έκτακτη Γενική συνέλευση η οποία θα συγκλιθεί πολύ σύντομα και μάλλον οδεύουμε προς την οριστική διακοπή.

Ως ΟΜΟΝΟΙΑτες θα θέλαμε πάρα πολύ να διεκδικήσουμε στο γήπεδο αυτό που φαινόταν εδώ και καιρό ότι θα ερχόταν, τον τίτλο δηλαδή του πρωταθλήματος ωστόσο για να είμαστε και ειλικρινείς η προοπτική της συμμετοχής μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι κάτι καλοδεχούμενο.

Ναι μας ενοχλεί που δεν δείχνουν να το παίρνουν στα σοβαρά άλλες ομάδες και να θέσουμε όλοι μαζί λογικούς και σωστούς όρους για να διεξαχθεί ομαλά και να τελειώσει το πρωτάθλημα. Μας ενοχλεί γιατί μπορούμε να κατακτήσουμε τους δύο τίτλους που διεκδικουμε και με αυτή τους τη συμπεριφορά δεν μας επιτρέπουν να τους διεκδικήσουμε.

Ξαναλέμε πως ότιδήποτε κι αν αποφασιστεί η ομάδα μας θα είναι έτοιμη να το υποδεχθεί θετικά!