Home TOP NEWS Στις 11:00 η κρίσιμη συνάντηση στο Προεδρικό

Στις 11:00 η κρίσιμη συνάντηση στο Προεδρικό


Παρόντων των Γιώργου Κούμα, Χάρη Λοϊζίδη, Νικ Νικολάου , έξι πρόεδρων/εκπροσώπων ομάδων του πρώτου γκρουπ, Κίκη Φιλίππου, Σπύρου Νεοφυτίδη, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ενός εκπρόσωπου του Συνδέσμου Προπονητών καθώς και ένας εκπρόσωπος του Συνδέσμου Διαιτητών θα πραγματοποιηθεί η καθοριστική συνάντηση για το μέλλον του πρωταθλήματος μας στο Προεδρικό.

Από χθες η ομοσπονδία απέστειλε στο Υπουργείο Οικονομικών το εξειδικευμένο, για τα δεδομένα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, πρωτόκολλο για το οποία ζητά την έγκριση έτσι ώστε να επαναρχίσει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο.

Στο πρωτόκολλο που ετοιμάστηκε γίνεται αναφορά στη διεξαγωγή των προπονήσεων και αγώνων, τις μετακινήσεις των ομάδων, τις αποστολές των ομάδων, τις αθλητικές εγκαταστάσεις αλλά και τι γίνεται σε περίπτωση θετικού κρούσματος.

Υπάρχει πάντως η πληροφόρηση σήμερα πως το πρωτόκολλο περιλαμβάνει πρόνοιες που αποτελούν «κόκκινες γραμμές», δεν ταυτίζονται με τα σχετικά διατάγματα και δεν μπορούν να εγκριθούν από το υπουργείο Υγείας.

Αναμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αγωνία την συνάντηση ενώ θυμίζουμε πως άυριο θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ για να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του.