Home TOP NEWS Μεταγραφές που δεν θα διαταράσσουν τις ισορροπίες

Μεταγραφές που δεν θα διαταράσσουν τις ισορροπίες


Οι «πινελιές» στο φετινό ρόστερ της ομάδας θα αρχίσουν να μπαίνουν με στόχο την βελτίωση της. Αφού η προσπάθεια ανανέωσης των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που έπρεπε να παραμείνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ έφερε θετικά αποτελέσματα (εκκρεμούν οι περιπτώσεις των Ακιντόλα και Ουζόχο), η ομάδα προγραμματισμού μπήκε ήδη στη διαδικασία μεταγραφών.

Παπουλής και Κίκο είναι τα δύο ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο και περιμένουμε τις θετικές εξελίξεις. Θα αποκτηθεί ένας επιθετικός ενώ αν ο Ακιντόλα δεν παραμείνει τελικά, θα αποκτηθεί και άλλος ένας ακραίος επιθετικός.

Σε ότι αφορά στις νέες προσθήκες τώρα, θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι σε καμία περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπει στη διαδικασία να προσφέρει τεράστια συμβόλαια. Όχι γιατί δεν μπορεί αλλά διότι δεν θα ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας να χαλάσουν τις οικονομικές ισορροπίες εντός του ρόστερ.

Θα είναι άλλωστε άδικο για εναν ποδοσφαιριστή που έπαιξε και διακρίθηκε στη επιτυχημένη σεζόν που ολοκληρώθηκε, να αμοίβεται με πολύ λιγότερα λεφτά από κάποιον νεοφερμένο. Οπότε η όποια κίνηση θα γίνει δεν θα αφορά μόνο στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας, αλλά μέλημα θα είναι να υπάρχει και μία κατά κάποιο τρόπο «δικαιοσύνη» σε σχέση με τις απολαβές του όποιου νεοαφιχθέντα με τους ήδη παρόντες.