Home TOP NEWS Γεμίζει το μάτι στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Κακουλλής

Γεμίζει το μάτι στον Ολυμπιακό Πειραιώς ο Κακουλλής


Τις προηγούμενες μέρες γράφτηκε σε διάφορα ΜΜΕ ότι ο Ολυμπιακός Πειραιώς στο φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είχε στραμμένη την προσοχή του σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και συγκεκριμένα στον Ανδρόνικο Κακουλλή.

Φυσικά το πιο πάνω δεν είχε επιβεβαιώθει επίσημα, ωστόσο το σημερινό της εφημερίδας “Κόκκινος Πρωταθλήτης” με αυτό που αναγράφει στο εξώφυλλο του “Λαυράκι από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο 19χρόνος Ανδρόνικος Κακουλλής”, επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό όλα όσα ακούγονταν τις προηγούμενες μέρες για το ότι οι “ερυθρόλευκοι” εχουν τα μάτια τους καρφωμένα στον ποδοσφαιριστή μας.

Ο Κακουλλής την περσινή χρονιά του δόθηκε η ευκαιρία από τον Χένινγκ Μπεργκ και την άρπαξε από τα μαλλιά, δικαιώνοντας σε μεγάλο βαθμό το Νορβηγό κόουτς, άλλωστε η εμπιστοσύνη που έχει ο Μπεργκ στον Κακουλλή φαίνεται από την αρχή της φετινής προετοιμασίας κι από τα πρώτα φιλικά, αφού βλέπουμε ότι ο Νορβηγός εμπιστεύεται με “κλειστά” μάτια τον ποδοσφαιριστή και του δίνει συνεχώς ευκαιρίες.

Πάντως αν συνεχίσει τις ψηλές “πτήσεις” ο Ανδρόνικος είμαστε βέβαιοι ότι ο Ολυμπιακός, αλλά και ο κάθε Ολυμπιακός Πειραιώς δεν θα μείνει μόνο στα λόγια και στην παρακολούθηση του παίκτη, αλλά σίγουρα θα κάνει και την μεγάλη κίνηση για απόκτηση του.

Είναι βέβαιο ότι ο Κακουλλής αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και παράλληλα να βγάζει αυτή την εικόνα στο γήπεδο, είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.