Home TOP NEWS Πιθανοί αντίπαλοι σε 1ο και 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Πιθανοί αντίπαλοι σε 1ο και 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ


Θετική για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η απόφαση του CAS, σχετικά με την ένσταση της Μάντσεστερ Σίτι για τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα δικαιώθηκε και θα συμμετάσχει κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον τα πράγματα για την ομάδα μας, ενόψει της Ευρωπαϊκής της προσπάθειας, είναι ξεκάθαρα. Αν η Γιουβέντους αποκλείσει την Λιόν και η Μπαρσελόνα την Νάπολι τότε δεν θα χρειαστεί να παίξουμε στον πρώτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν ωστόσο μία εκ των δύο αποτύχει τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι στους δυνατούς στον πρώτο προκριματικό.

Πιθανοί αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αν χρειαστεί να παίξει στον πρώτο πρόκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

Το επικρατέστερο σενάριο βέβαια θέλει Γιουβέντους και Μπαρσελόνα να προκρίνονται, αν και ο Ρονάλντο και η παρέα του θα πρέπει να ανατρέψουν στο Τορίνο την ήττα του πρώτου αγώνα με 1-0.

Αν η Μπαρσελόνα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και προκριθεί επί της Νάπολι και η Γιουβέντους ανατρέψει το σκορ του πρώτου παιχνιδιού τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφεύγει τον 1ο προκριματικό και μπαίνει στον δεύτερο στους αδύναμους.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑ στον Β’ προκριματικό:

Ανάλογα με την έκβαση των φετινών Ευρωπαϊκών διοργανώσεων μπορεί να προκύψουν και ανακατατάξεις. Για παράδειγμα αν η ΟΜΟΝΟΙΑ όντως μπει στον Β΄προκριματικό απευθείας, βάση του πιο πάνω σεναρίου, τότε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κερδίζει απευθείας θέση στον 3ο προκριματικό. Επίσης μένει να δούμε την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στην Ελβετία. Αν είναι η Γιανγκ Μπόις στεφθεί πρωταθλήτρια τότε μπαίνει στους δυνατούς, αν όμως η Σεντ Γκάλεν τερματίσει πρώτη τότε θα είναι στους αδύναμους.

Οι ομάδες στον παραπάνω πίνακα με αστεράκι θα παίξουν στον πρώτο προκριματικό και είναι πολλές οι περιπτώσεις στις οποίες προέκυψαν εκπλήξεις. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι ομάδες γνωρίζουν από την αρχή των κληρώσεων τους αντιπάλους τους σε πρώτο και δεύτερο πρόκριματικό.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι, η ομάδα που αποκλείει αντίπαλο με υψηλότερη βαθμολογία στο Ranking, στους επόμενους γύρους μπαίνει με την βαθμολογία της.