Home TOP NEWS Post Game: Ξεμούδιασμα, δοκιμές και κάποια συμπεράσματα

Post Game: Ξεμούδιασμα, δοκιμές και κάποια συμπεράσματα


Έδωσε την ευκαιρία σε 23 ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Χένινγκ Μπεργκ. Ήταν αναμενόμενο να χρησιμοποιήσει το υλικό του σε έναν αγώνα ο οποίος προσφέρετο για κάτι τέτοιο.

Στο πρώτο ημίχρονο δοκιμάστηκαν η άμυνα και ο Φαμπιάνο καθώς είχε επιθετικότητα η Δόξα. Ο Βραζιλάνος τερματοφύλακας έκανε δύο σημαντικές επεμβάσεις, οι Λανγκ και Χούμποτσαν χρειάστηκε να τρέξουν και να παρέμβουν σε φάσεις των αντιπάλων και τα πήγαν καλά. Καλό παιχνίδι από τον Λέτσιακς ο οποίος έβγαλε άμυνα ενώ είχε ανεβάσματα στο αριστερό άκρο και συμμετείχε σε κάποιες επιθέσεις, όχι τόσο όμως ο Ζοέλ στο άλλο άκρο της άμυνας.

Στο κέντρο ο Κούσουλος ήταν καλός. Πάλεψε στο κέντρο ενώ πέρασε και αρκετό παιχνίδι από τα πόδια του. Ο Γκόμεθ είχε συμμετοχή στο δημιουργικό παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είχαν τις φάσεις τους οι Τιάγκο και Λοϊζου, ο οποίος πήρε φάσεις στα πόδια του και δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ κινητικός ήταν και ο Κακουλλής που εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του σε κάποιες στιγμές για να γίνει επικίνδυνος.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του 16χρονου Ανδρέα Σάββα. Ο μικρός έδειξε να είναι πολύ καλά καταρτισμένος τεχνικά, είχε θάρρος μέσα στο γήπεδο και αυτό φαινόταν ενώ δεν δίαστασε να βάλει το πόδι του και να δώσει μάχες στο κέντρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε μία διαφορετική ομάδα στο γήπεδο. Παπουλής και Κίκο έγραψαν τα πρώτα ανεπίσημα τους λεπτά με το τριφύλλι στο στήθος, μάλιστα ο πρώτος σκόραρε κιόλας.

Παπουλής, Μποτεάκ, Τζιωνής, Ματ μαζί με τους Μαυρία και Κίκο που τους πλαισίωναν συνεχώς εππιθετικά έφτιαξαν παμπολλες προϋποθέσεις για γκολ, η κάθε αντεπίθεση της ομάδας ήταν επικίνδυνη και φάνηκε και ο προσανατολισμός του Μπεργκ ο οποίος θέλει η ομάδα να βγάζει ταχύτητα στο γήπεδο. Είχαν όλοι καλή παρουσία ενώ μεσοαμυντικά οι Χάμπος, Κούσουλος μαζί με τους Λούφτνερ και Παναγιώτου δεν άφησαν τη Δόξα να βγει μπροστά και να γίνει απειλητική. Μία καλή απόκρουση κατέγραψε ο Κυριακίδης. Μπήκε για λίγο ο νεαρός Βενιζέλος αλλά και ο Ζευκής παίρνοντας αγωνιστικά λεπτά.

Καλό το πρώτο δείγμα από την ομάδα και ενώ υπάρχουν εκκρεμότητες στον προγραμματισμό.

Επόμενο φιλικό την ερχόμενη Παρασκευή κόντρα στον Άρη Λεμεσού στην Κυπερούντα.