Home TOP NEWS Οι πρώτες τοπoθετήσεις του Σενέ με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Οι πρώτες τοπoθετήσεις του Σενέ με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Ο Μαμαντού Καλί Σενέ με το που ανακοινώθηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ, παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Ο Σενεγαλέζος μέσα από τις δηλώσεις του εξέφρασε τα συναισθήματα, τις εντυπώσεις ενώ έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο των “πρασίνων”.

Οι δηλώσεις του:

Για τα συναισθήματα του: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.Είναι το τέλειο μέρος.Για εμένα είναι ένα νέο βήμα, ένα μεγάλο βήμα. Είναι ένας σύλλογος που εκτιμώ ιδιατέρως και το πόσο οργανωμένο είναι. Φαίνεται πως είναι μια μεγάλη ομάδα και έχω ήδη ακούσει πάρα πολλά γι αυτήν. Είναι ένας σύλλογος που “ζει” το ποδόσφαιρο και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ.

Για τον Μπεργκ: “Ο προπονητής μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Φαίνεται ότι είναι πολύ καλό άτομο.Δεν τον έχω γνωρίσει ακόμη καλά, αλλά θα μάθουμε ο ένας τον άλλον. Εύχομαι να κάνω ωραία πράγματα εδώ και να ξεκινήσει όμορφα η σεζόν μου”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ενταχθεί σε αυτόν τον σύλλογο. Τώρα είναι η ώρα της αφοσίωσης για τον επόμενο αγώνα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι θα είμαστε ικανοποιημένοι και εμείς και οι φιλάθλοι μας και θα ζήσουμε όμορφες στιγμές”.