Home TOP NEWS Άντε να μπεις στο μυαλό του τώρα…

Άντε να μπεις στο μυαλό του τώρα…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στη σύγχρονη ιστορία της. Έχει όμως προηγουμένως έναν μεγάλο αγώνα στο πρωτάθλημα. Και μπορεί ο κόσμος να αδημονεί για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης, η ομάδα ωστόσο έχει σήμερα στο μυαλό της το αμέσως επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση.

Στη σκέψη του Χένινγκ Μπεργκ αδυνατούμε να μπούμε. Προβλέψεις για τις επιλογές που θα κάνει μεθαύριο είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένες.

Έδειξε πάντως ο Νορβηγος στους δύο προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος πως είχε στο μυαλό του τα παιχνίδια στην Ευρώπη και το έδειξε με τη διαχείριση που έκανε κόντρα σε Πάφο και Καρμιώτισσα, θέλοντας να παρουσιάσει μία όσο το δυνατό πιο φρέσκια ομάδα απέναντι σε Αραράτ και Λέγκια.

Είμαστε στην αρχή της σεζόν, η καταπόνηση της προετοιμασίας ακόμα υφίσταται ενώ υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που έπαιξαν πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους σε επίσημα παιχνίδια. Ο Λανγκ για παράδειγμα κατέγραψε, από τις 18 Αυγούστου μέχρι σήμερα, τέσσερα 90λεπτα με ΟΜΟΝΟΙΑ και την Εθνική του και άλλα 240 λεπτά σε ακόμα 2 αγώνες. Είναι, θεωρούμε, ένα ερωτηματικό για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Μποτεάκ έπαιξε επίσης σε όλα τα παιχνίδια από την έναρξη της σεζόν.

Την ίδια στιγμή επιστρέφουν και είναι στη διάθεση του Μπεργκ οι Παπουλής και Κακουλλής ενώ θα είναι σίγουρα πιο έτοιμοι οι Σενέ και Ασάντε.

Θα έχει σίγουρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι έχει κατά νου ο Νορβηγός και τι θα πράξει το Σάββατο.