Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας με Ανόρθωση

Πρόβλεψη εντεκάδας με Ανόρθωση


Η σημερινή εντεκάδα που θα επιλέξει ο Χένιγνκ Μπεργκ αποτελεί γρίφο. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κάποιος αυτό που έχει στο μυαλό του ο Νορβηγός καθώς είναι πολλά αυτά που πρέπει να σκεφτεί.

Η σημαντικότητα του σημερινού αγώνα, το γεγονός ότι ακολουθεί το μεγάλο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, η καταπόνηση ορισμένων βασικών παικτών είναι δεδομένα τα οποία θα παίξουν ρόλο στην απόφαση του.

Ο Νορβηγός έχει ασφαλώς καταλήξει στο πλάνο που θα ακολουθήσει σήμερα η ομάδα και εμείς θα επιχειρήσουμε να κάνουμε την πρόβλεψη μας για την εντεκάδα, εννοείται με κάθε επιφύλαξη.

Στο τέρμα θα είναι ο Φαμπιάνο. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Λούφτνερ και Χούμποτσαν ενώ στα άκρα της άμυνας θα τοποθετηθούν οι Μαυρίας και Λέτσιακς.

Κούσουλος και Γιόρντι Γκόμεθ θα είναι οι δύο παίκτες στο κέντρο ενώ ο Παπουλής θα τοποθετηθεί λίγο πιο μπροστά στον κεντρικό διάδρομο.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Ασάντε, αριστερά θα παίξει ο Τιάγκο και στην κορυφή της επίθεσης θα τοποθετηθεί ο Ντούρις.

Αφήνουμε στον πάγκο τους βασικούς Λανγκ, Μποτεάκ και Βίτορ για προφανή λόγο.

Είναι εκτός αποστολής ο Κακουλλής ο οποίος αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμος της Τετάρτη. Στον πάγκο επίσης θα μείνουν οι  Κυριακίδης, Κίκο, Σενέ, Τζιωνής, Λοϊζου και Χαραλάμπους