Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Να γίνει τώρα διαχείριση του καλού αποτελέσματος

Ημίχρονο: Να γίνει τώρα διαχείριση του καλού αποτελέσματος


Μπροστά στο σκορ με 2-0 είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ με το τέλος του ημιχρόνου στον αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τους Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Σέχου, Γκόμεθ, Ασάντε, Μποτεάκ, Σενέ και Ντούρις.

Έκανε Ντεμπούτο ο Σέχου δίπλα στον Γκόμεθ στο κέντρο ενώ στην επίθεση ο Μποτεάκ έπαιξε πίσω από τον επιθετικό κορυφής, Ντούρις, ο Σενέ αγωνίστηκε αριστερά στην επίθεση και ο Ασάντε δεξιά.

Αργός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο ξεκίνημα του. Ο Εθνικός θέλησε και αυτός να κρατήσει λίγο τη μπάλα και να κάνει κυκλοφορία, όπως βεβαίως και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Εθνικός κράτησε αρκετούς παίκτες πίσω ώστε να περιορίσει επιθετικά την ομάδα μας ενώ έψαξε με κάποιες μπαλιές μπροστά να επιτεθεί.

Δεν είχε φάσει το πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήταν για τον Εθνικό στο 12ο λεπτό ύστερα από σέντρα από αριστερά του Ντολεζάλ.

Απάντησε με γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ στην καλή ευκαιρία του Εθνικού. Βγήκε η μπαλιά στην περιοχή, ο Μποτεάκ πλάσαρε από κοντινό σημείο και σκόραρε.

Στο 18ο λεπτό ο Ασάντε έκανε ανέβασμα από δεξιά, έστειλε μπαλιά στην περιοχή του Εθνικού, ο Σενέ έκανε την καρφωτή κεφαλιά όμως ο Στρατηλάτης απέκρουσε με δυσκολία.

Κράτησε λίγο περισσότερο τη μπάλα στα επόμενα λεπτά ο Εθνικός χωρίς όμως ουσία. Ένα σουτ του Χουντόμπιακ στο 26ο λεπτο δεν ανησύχησε καθόλου τον Φαμπιάνο.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντούρις πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Λέτσιακς έκανε σέντρα από αριστερά, ο Μποτεάκ πήρε μπάλα στην περιοχή, έκανε προσποίηση και έδωσε πάσα στον Ντούρις ο οποιος μονομάχησε με αμυντικό, βγήκε κερδισμένος, πλάσαρε μπροστά στον Στρατηλάτη και σκόραρε.

Στο 36ο λεπτό ο Εθνικός έχασε ευκαίρία. Ο Ζάγκμπα μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, γύρισε προς τα πίσω για τον Χουντόμπιακ ο οποίος πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε έξω. Και στο 41ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Ζάγκμπα, έτρεξε όμως ο Λέτσιακς και καλύψε αναγκάζοντας τον να τελειώσει τη φάση με σούτ έξω από την επριοχή το οποίο ήταν άστοχο.

Το ημίχρονο έκλεισε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προηγείται με 2-0. Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για να διαχειριστεί η ομάδα και να φύγει με νίκη από το Δασάκι. Θα χρειαστεί βέβαια προσοχή ενώ αν έρθει κι ένα τρίτο γκολ θα κλειδώσουμε τη νίκη.

Τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.