Home TOP NEWS Οι έξι σίγουροι και αυτοί που «παίζονται»

Οι έξι σίγουροι και αυτοί που «παίζονται»


Έχει ήδη αποφασίσει ο Χένινγκ Μπεργκ για την εντεκάδα που θα παρατάξει απόψε και περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τις επιλογές του.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στο γήπεδο για να κτυπήσει τον αγώνα με τον Νορβηγό τεχνικό να παρατάσσει ότι πιο δυνατό διαθέτει και τους παίκτες που ο ίδιος θεωρεί πως μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στο πλάνο που θέλει να ακολουθήσει στο παιχνίδι.

Υπάρχουν οι σίγουροι της εντεκάδας οι οποίοι είναι οι Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Γκόμεθ και Μποτεάκ.

Μένουν πέντε θέσεις οι οποίες, βάση της δικής μας λογικής, είναι διεκδικήσιμες.

Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Χούμποτσαν έχει προβάδισμα όμως δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν επιλεγεί ο Μαυρίας. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα μπορεί να γίνει πιο επιθετική αλλά και πιο γρήγορη, έχοντας ως αντίπαλο σε εκείνη την πλευρά τον εξαιρετικό Γιαννούλη.

Δίπλα από τον Γκόμεθ τη θέση διεκδικούν οι Σέχου και Βίτορ με τον Πορτογάλο να έχει προβάδισμα ενώ λίγες πιθανότητες δίνουμε στον Κούσουλο για να ξεκινήσει.

Δύο θέσεις από τις τρεις πίσω από τον επιθετικό παίζονται. Παπουλής, Τιάγκο, Ασάντε και Τζιωνής έχουν τις πιθανότητες τους. Ο Τιάγκο κατέγραψε περίοδο αποχής ωστόσο δεν αποκλείεται να εμφανίστεί εντακαδάτος και φρέσκος.

Για τη θέση στην επίθεση ο Ντούρις είναι αυτός που έχει προβάδισμα, δεν θα είναι έκπληξη αν τελικά επιλεγεί ο Κακουλλής, λιγότερες πιθανότητες έχει ο Σενέ ο οποίος κοντρα στον Εθνικός αγωνιστηκε στο αριστερό άκρο και τα πήγε καλά.

Δώσαμε νωρίτερα την πρόβλεψη μας για την εντεκάδα (Δείτε ΕΔΩ) και σε λίγο θα μάθουμε ποιες τελικά είναι οι επιλογές του Μπεργκ για το αρχικό σχήμα.