Home TOP NEWS Πρώτο δείγμα θετικό για τον Σέχου

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Σέχου


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Αμπντουλαχί Σέχου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την “πράσινη” φανέλα, αγωνιζόμενος για 90λεπτά στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας.

Ο Νιγηριανός άσσος εκμεταλλεύτηκε την διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να προετοιμαστεί και να προσαρμοστεί ακόμη καλύτερα στην ομάδα μας κάτι που φάνηκε σήμερα εντός των γραμμών, ότι ο χρόνος λειτούργησε υπέρ του.

Ο Σέχου αγωνίστηκε στην μεσαία γραμμή δίπλα από τον Γιόρντι Γκόμεθ, δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία στο μεσοαμυντικό κομμάτι και ανταποκρίθηκε σωστά στις οδηγίες του Χένινγκ Μπεργκ.

Ήταν το πρώτο δείγμα για τον Σέχου, το οποίο μπορεί να κριθεί ως θετικό, ωστόσο αναμένουμε ακόμη περισσότερα από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στην συνέχεια, όταν θα πιάσει κι άλλα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Η ομάδα προγραμματισμού άλλωστε επέλεξε να φέρει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή στο “Ηλίας Πούλλος”, αφού ξέρει τις δυνατότητες του, την ποιότητα του, αλλά και την αξία του, στοιχεία με τα οποία μπορεί να προσφέρει σε αρκετές θέσεις της μεσοαμυντικής γραμμής τόσο στα παιχνίδια πρωταθλήματος, όσο και στην Ευρώπη.