Home TOP NEWS Φουλάρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα!

Φουλάρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Με την επιστροφή και των Διεθνών ποδοσφαιριστών στο “Ηλίας Πούλλος” άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ φουλάρουν τις “μηχανές” έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και να τα δώσουν όλα στον εκτός έδρας αγώνα που θα γίνει στο “Αμμόχωστος”.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Λάρνακα έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα επιδιώκοντας παράλληλα να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί που δημιουργήθηκε με ΕΝΠ, Ολυμπιακό και Δόξα.

Επίσης η ομάδα μας έχει ακόμη ένα λόγο να θέλει τη νίκη στο “Αμμόχωστος” κι αυτός δεν είναι άλλος από το να πετύχει την δεύτερη νίκη της σε εκτός έδρας αναμέτρησης. Μέχρι στιγμής οι “πράσινοι” σε τέσσερα εκτός έδρας ματς μετρούν μόνο μια νίκη με τον Εθνικό Άχνας, δύο ισοπαλίες με Πάφο και Ανόρθωση και μια ήττα με τον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μπεργκ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για το ματς της Κυριακής.

Ο Νορβηγός τεχνικός όπως σας αναφέραμε και σε άλλο άρθρο μας, θα “ζυγίσει” τα δεδομένα με τους Διεθνείς οι οποίοι πήραν αγωνιστικά λεπτά με τις Εθνικές τους και αναλόγως θα καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Πάντως όποιοι και να επιλεγούν από τον Μπεργκ να αγωνιστούν στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα θα κληθούν να τα δώσουν όλα, αφού η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος κάτι που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να μπει ξανά στην τροχιά των επιτυχιών στο πρωτάθλημα.