Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Καρίγιο

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Καρίγιο


Παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ αποτελεί ο προπονητής, Χουάν Καρίγιο ενώ την πόρτα εξόδου είδε και ο βοηθός προπονητής, Xavi Coll και ο αναλυτής Matyas Czyczi. Επίσης η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι παρελθόν αποτελεί και ο τεχνικός της Διευθυντής Αρνάλ Κόντε.

Οι σχετικές ανακοινώσεις:

“Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Joan Carillo, τον βοηθό προπονητή Xavi Coll και τον αναλυτή Matyas Czyczi.

Tους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες και την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία”.

“Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Arnal Conde.

O Arnal ανέλαβε τα καθήκοντα του σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα μας και προσπάθησε να δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα. Βοήθησε αρκετά στο οργανωτικό κομμάτι και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στην ομάδα μας. Παράλληλα του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία”.