Home TOP NEWS Post Game: Κρατάμε τα θετικά και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!

Post Game: Κρατάμε τα θετικά και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!


Όπως και στο πρώτο, έτσι και στο δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Γρανάδα η ομάδα μας αν και μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο και έπρεπε να τρέξει για να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Αυτή την φορά όμως τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ. Παρά το γρήγορο γκολ, οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξαν διάθεση, είχαν τρεξίματα, πάλεψαν, μόχθησαν, είχαν σωστές τοποθετήσεις και έστω και για λίγη ώρα, από την στιγμή που ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τον Ασάντε, πίστεψαν οι ίδιοι, αλλά κι εμείς που τους παρακολουθούσαμε, για κάτι θετικό.

Αυτό που κρατάμε από την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση στο Λος Κάρμενες από την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι, κατάφερε μέσα σε μια δύσκολη έδρα και με αντίξοες καιρικές συνθήκες (έβρεχε συνεχώς) να σταθεί πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα και με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει κάποιο βαθμολογικό κέρδος.

Στο παιχνίδι της Λευκωσίας η ΟΜΟΝΟΙΑ στάθηκε άτυχη με την αποβολή του Ντούρις, όμως εξίσου άτυχη ήταν και στην Ισπανία καθώς ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του είδαν ένα σημαντικό παίκτη να φεύγει με τραυματισμό από τον αγωνιστικό . Ευχή όλων ο Ερίκ να μην έχει κάτι σοβαρό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο της αγώνα, αλλά και από άλλα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε και δύο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της που έγραψαν για πρώτη φορά συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι των “πρασίνων” στους ομίλους, τον Χάρη Μαυρία και τον Κίκο. Ο πρώτος αγωνίστηκε 90λεπτά, ενώ ο δεύτερος βγήκε για να μπει στην θέση του ο Λέτσιακς.

Από εκεί και πέρα ο Κακουλλής έκανε προσπάθεια όμως έπαιξε μόνος στην κορυφή της επίθεσης και δυσκολεύτηκε αρκετά. Αντικαταστάθηκε από τον Σενέ. Ο Σενεγαλέζος είχε και μια καλή φάση με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μαυρία, όταν το ματς ήταν στο 2-1 .

Ο Ασάντε χρησιμοποιήθηκε στην φυσική του θέση, στο δεξί φτερό, ήταν πολύ καλύτερος και κατάφερε να μετουσιώσει την καλή του παρουσία σε τέρμα, το οποίο ευχόμαστε να του δώσει και την απαραίτητη ώθηση στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα έχασε τον αγώνα και πλέον πιθανότητες για διάκριση στον όμιλο δεν υπάρχουν. Υπάρχουν πάντως και κάποια θετικά που θα κρατήσουμε. Η επιστροφή του Μαυρία στην αγωνιστική δράση, το γκολ του Ασάντε, αλλά και γενικότερα η ενέργεια που έδειξε η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία είχε και χρονική διάρκεια.

Κρατάμε επίσης το γεγονός ότι ο Μπεργκ βγήκε από το δικό του καλούπι αλλάζοντας χθες βράδυ τον σχηματισμό του παίζοντας με τριάδα στην άμυνα. Έδειξε πολύ δυνατή στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ με αυτή τη διαφοροποίηση. Ήταν καλή αμυντικά ενώ μπορούσε να βγάλει και πάικτες μπροστά όταν έβγαινε στην επίθεση.

Τώρα η προσοχή στρέφεται και πάλι στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου τον οποίο επιβάλλεται να κερδίσουμε καθώς η ομάδα μας αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα εδώ και 4 αγώνες.