Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βελτιωμένη εικόνα, ισοφαρίσαμε και πάμε για να το γυρίσουμε

Βελτιωμένη εικόνα, ισοφαρίσαμε και πάμε για να το γυρίσουμε


Έκανε ένα 20λεπτο να ξυπνήσει στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ, μάλιστα δέχθηκε και γκολ από την Νέα Σαλαμίνα και αναγκάστηκε να τρέξει περισσότερο. Παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, έφτιαξε ευκαιρίες, είχε καλούς συνδυασμούς στο γήπεδο και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου βρήκε γκολ με τον Παπουλή.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Χένινγκ Μπεργκ άρχισε τον αγώνα με τον Φαμπιάνο στο τέρμα, τους Λανγκ, Λούφτνερ, Λέτσικακς και Σέχου στην άμυνα, Βίτορ, Γιόρντι και Παπουλή στο κέντρο, τους Ασάντε και τιάγκο ακραίους μεσοεπιθετικούς και τον Ντούρις στη κορυφή της επίθεσης.

Κράτησε μπάλα στα πρώτα λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια καλή φάση.

Στο 9ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα βγήκε μπροστά, ο Σιαθάς απέφυγε τον Λετσιακς έδωσε πίσω στον Ντανίλο ο οποίος πλάσαρε σωστά και νίκησε τον Φαμπιάνο  ανοίγοντας το σκορ.  

Συνέχισε η ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατάει μπάλα και να προσπαθεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων όμως δεν έφτιαχνε φάσεις. Μάλιστα η Νέα Σαλαμίνα έδειχνε διάθεση να εκμεταλλευτεί τους χώρους βγαίνοντας στην αντεπίθεση.

Και στο 23ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία για να κάνουν το 2-0. Ο Σεργίου απέφυγε τον Λέτσιακς, έβγαλε μπαλιά στον Οσέι ο οποίος σούταρε στο τέρμα η μπάλα κτύπησε στο σώμα του Λούφτνερ και στην επαναφορά ο Ντανίλο σούταρε ξανά όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Στο 25ο λεπτό έκανε ωραία ενέργεια ο Παπουλής και το 1-2 με τον Τιάγκο, ο Ελλαδίτης έδωσε στον Ντούρις που έκανε εξαιρετική προσπάθεια, απελευθερώθηκε και βγήκε μόνος απέναντι στον Βεσελόφσκι, πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Αδίκησε τον εαυτό του σε αυτή τη φάση ο Σλοβάκος.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βίτορ έδωσε κάθετα στην περιοχή στον Ασάντε ο οποίος από πλάγια θέση βρήκε με πάσα τον Τιάγκο ο οποίος μπροστά στο τέρμα έχασε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο 31ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε με ταχύτητα στην αντεπίθεση και με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας ο Ντούρις βρέθηκε στην περιοχή, έκανε μία προσποίηση και σουτ το οποίο αποκρούστηκε από αμυντικό σε κόρνερ.

Στο 35’ ο Γκόμεθ έστειλε μπαλιά στην περιοχή, η άμυνα της Σαλαμίνας απομάκρυνε η μπάλα πήγε έξω από την περιοχή στον Βίτορ ο οποίος σούταρε με δύναμη όμως για λίγο δεν βρήκε στόχο.

Στο 43ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε αυτό που δικαιούταν. Ο Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ δίπλα στον Ασάντε ο οποίος σέντραρε στην περιοχή, δεν απομακρύνθηκε η μπάλα από την άμυνα, ο Παπουλής βρέθηκε σε θέση για σουτ μέσα στην περιοχή και σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ του με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σέχου έδωσε κάθετα για τον Ασάντε ο οποίος μπήκε στην περιοχή, σκόραρε όμως ακυρώθηκε το γκολ για οφσάιντ. Ήταν οριακή η φάση με τη κάμερα να δείχνει πως ίσως να ήταν λίγο πιο μπροστά