Home TOP NEWS Ξεκινούν οι διεργασίες για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου!

Ξεκινούν οι διεργασίες για τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου!


Ο Ιανουάριος δεν είναι μακριά, γι αυτό και στην ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται ότι άρχισαν ήδη τις διεργασίες και να εξετάζουν ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν στόχοι στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του βλέποντας την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη σίγουρα θα εντόπισαν τις αδυναμίες που έχει η ομάδα μας και τις οποίες θα επιδιώξουν με τις κινήσεις του Ιανουαρίου να τις διορθώσουν.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναφερθούμε για το ποιες θέσεις θα κινηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να ενισχύσει, αφού βρισκόμαστε σχεδόν δύο μήνες πριν την μεταγραφική περίοδο κι όλα μπορούν να ανατραπούν.

Το σίγουρο είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει τον ποδοσφαιριστή/ες που θα φέρει στο “Ηλίας Πούλλος” να το κάνει χωρίς καμιά χρονοτριβή, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να έρθουν έγκαιρα στην ομάδα για να μπορέσουν να εγκλιματιστούν και να μπορούν να την βοηθήσουν άμεσα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγουμένο άρθρο μας, μετά από τις αλλαγές που έχουν εγκριθεί στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Cyta, περιόδου 2020/2021 στον Κανονισμό Εγγραφών και Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών η πρώτη κίνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον Ιανουάριο θα μπόρει να γίνει χωρίς την διάγραφη κάποιου ποδοσφαιριστή.

Ως γνωστόν στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπάρχουν αυτή την στιγμή 14 ποδοσφαιριστές στον κατάλογο Α, επομένως υπάρχει η δυνατότητα μιας προσθήκης χωρίς να είναι απαραίτητη η διαγραφή παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.