Home TOP NEWS Αρχίζει η δουλειά ενόψει ΈΝΠ για να πάμε Παραλίμνι υποψιασμένοι και έτοιμοι

Αρχίζει η δουλειά ενόψει ΈΝΠ για να πάμε Παραλίμνι υποψιασμένοι και έτοιμοι


Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές μας και αρχίζουν δουλειά για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο Παραλίμνι.

Η ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να διατηρήσει επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας ελπίζοντας ασφαλώς σε απώλειες των ομάδων που είναι κοντά.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα ετοιμάσει την ομάδα για την δύσκολη έξοδο που ακολουθεί χωρίς να υπολογίζει στους Λανγκ και Ασάντε οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στο Παραλίμνι κουβαλώντας την ταμπέλα του φαβορί ωστόσο η παρουσία των «βυσσινί» το τελευταίο διάστημα κάνει όλους στην ομάδα μας να είναι σε εγρήγορση, γνωρίζοντας ότι η αντίπαλος μας θα προσπαθήσει σε ακόμα έναν αγώνα να κάνει την έκπληξη, μετά τις νίκες που πήρε επί των Αποέλ, ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Θα πάμε σίγουρα υποψιασμένοι στον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί και θα βρούμε απέναντι μας μία ομάδα η οποία όχι μόνο είναι φορμαρισμένη αλλά μας υποχρέωσε σε απώλειες στον πρώτο γύρο.

Θα είναι μία διαφορετική εβδομάδα καθώς ο Μπεργκ θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο να προετοιμάσει τους παίκτες του και θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι σε λίγες μέρες για να τα καταφέρουν.