Home TOP NEWS Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας!

Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στο θεωρητικά βατό πρόγραμμα με το “δεξί”, καθώς το Σάββατο κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας του Εθνικού Άχνας με 2-0 και πλέον είναι μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Επόμενο ματς για το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ είναι το ερχόμενο Σάββατο(23/1) στο Παραλίμνι κόντρα στην ΕΝΠ και μετά από πολύ καιρό ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν μια ολόκληρη και γεμάτη βδομάδα για να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Η ομάδα το ερχόμενο Σάββατο θα κατεβεί στο γήπεδο με την ΕΝΠ με την ψυχολογία στο ζενίθ μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα με μοναδικό ζητούμενο φυσικά το “διπλό”, την κατάκτηση των τριών βαθμών, κάτι που θα της επιτρέψει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της και παράλληλα να συνεχίσει να παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή γιατί όχι να ανέβει και σε αυτήν.

Πλέον η ομάδα μας δεν θα έχει την πίεση της Ευρώπης, των ντέρμπι και των συνεχόμενων αγώνων και θα επιδιώξει στην σειρά αγώνων που θα έχει μπροστά της με, ΕΝΠ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Δόξα (εκτός), Νέα Σαλαμίνα (εντός) και Ερμή (εκτός) να πετύχει το απόλυτο, κάτι που αν γινεί κατά πάσα πιθανότητα θα την ανεβάσουν και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον πρώτο γύρο μπορεί οι συγκεκριμένες ομάδες να μας έκαναν την ζημιά στερόντας από την ΟΜΟΝΟΙΑ 12 από τους 18 διαθέσιμους βαθμούς, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ θα πάνε σε αυτά τα ματς πιο διαβασμένοι και υποψιασμένοι με την μπάλα να είναι στα δικά τους πόδια για να αποδείξουν και εντός των τεσσάρων γραμμών ότι εμείς είμαστε το απόλυτο φαβορί κόντρα σε αυτές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ως γνωστόν θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Ερνέστ Ασάντε και Άνταμ Λανγκ. Στα θετικά είναι ότι κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές μας πήραν ανάσες κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ενώ κάποιοι άλλοι πήραν σημαντικά αγωνιστικά λεπτά, όπως οι Μάρκο Τσέποβιτς και Έρικ Μποτεάκ.