Home TOP NEWS Να δείξουμε και στο γήπεδο ποιος είναι το φαβορί!

Να δείξουμε και στο γήπεδο ποιος είναι το φαβορί!


Η τελευταία ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα κατάγραφηκε πριν 2μήνες και συγκεκριμένα στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Έκτοτε το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ μετράει τρεις ισοπαλίες και επτά νίκες σε δέκα παιχνίδια, πράγμα φυσικά που φανερώνει την αγωνιστική προόδο αλλά και το ανέβασμα των ποδοσφαιριστών του Νορβηγού τεχνικού.

Αύριο η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει εκεί την ΕΝΠ, σε παιχνίδι που ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανοίξει και τον κύκλο των βατών παιχνιδιών που θα έχει μπροστά της μέχρι το επόμενο ντέρμπι που θα είναι αυτό με τον Αποέλ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην φορμαρισμένη ΕΝΠ, ωστόσο όλοι δηλώνουν πανέτοιμοι για να παρουσιαστούν έτσι όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο και να “χτυπήσουν” τη νίκη και το διπλό που θα μας επιτρέψει να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Η ψυχολογία στο “πράσινο” στρατόπεδο μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα είναι στο ζενίθ και εικάζουμε ότι κι αυτό θα παίξει το δικό του ρόλο για το πως θα παρουσιαστεί αύριο η ομάδα μας στο Παραλίμνι.

Το γράψαμε και στο παρελθόν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε ένα κύκλο αγώνων με όμαδες όπου στον πρώτο γύρο της στέρησαν σημαντικούς βαθμούς και συγκεκριμένα 12 από τους 18 διάθεσιμους, ωστόσο η ομάδα μας δεν παύει να είναι το φαβορί και πλέον η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μπεργκ για να αποδείξουν αυτό και εντός των τεσσάρων γραμμών.