Home TOP NEWS Πέρασε ξανά από γερό σκανάρισμα η ΕΝΠ!

Πέρασε ξανά από γερό σκανάρισμα η ΕΝΠ!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας ξεκίνησε και συνεχίζεται η προετοιμασία για το επόμενο ματς το οποίο θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην ΕΝΠ και θα είναι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στην ΕΝΠ η ομάδα μας απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς, καθώς έμεινε στην ισοπαλία 0-0, έργο που σίγουρα δεν θέλει κανείς να δει ξανά στο νέο ραντεβού με την εν λόγω ομάδα το οποίο θα γίνει στο “Τάσσος Μάρκου”.

Όπως προαναφέραμε και τις προάλλες τα τελευταία αποτελέσματα της ΕΝΠ και συγκεκριμένα οι τέσσερις νίκες της σε πέντε αγώνες έχουν χτυπήσει “καμπανάκι” στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Χένινγκ Μπεργκ, αλλά και οι συνεργάτες του κάνουν καθημερινά φύλλο και φτερό την ομάδα του Φερέρ.

Στο “Ηλίας Πούλλος” δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και όλοι σήμερα είχαν στραμμένα τα βλέμματα τους στο Μακάρειο και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού μεταξύ της ΕΝΠ. Οι “πράσινοι” θέλουν να εντοπίσουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των “βυσσινί” και να προετοιμαστούν κατάλληλα, και το Σαββάτο να “χτυπήσουν” πάνω σε αυτά για να μπορέσουν να φύγουν από το Παραλίμνι με το “διπλό” και το πολύτιμο τρίποντο.