Home TOP NEWS Δουλεύει όλα τα σενάρια στο μυαλό του ο Μπεργκ!

Δουλεύει όλα τα σενάρια στο μυαλό του ο Μπεργκ!


Στις φωτογραφίες που ανέβασε το Γραφείο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, από την προπόνηση της ομάδας μας δεν διακρίνονται οι Βίτορ Γκόμες, Φαμπιάνο, αλλά και ο Μάρκο Τσέποβιτς.

Οι τρεις προαναφερθέντες ως γνωστόν αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, με τον Χένινγκ Μπεργκ και τους συνεργάτες του να αξιολογούν καθημερινά την κατάσταση τους και θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν αν θα μπορούν να τους υπολογίζουν για το “αιώνιο”.

Πάντως εκφράζεται αισιοδοξία ότι, οι Βίτορ Γκόμες και Φαμπιάνο θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας στο ματς με τον Αποέλ, ενώ λίγο πιο δύσκολα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα για τον Τσέποβιτς.

Όπως και να έχει ο Μπεργκ προετοιμάζει τα πλάνα του έχοντας στο μυαλό του όλα τα πιθανά σενάρια για τους τρεις ποδοσφαιριστές του.

Σε περίπτωση που δεν έτοιμοι και δεν προλάβουν, Φαμπιάνο και Γκόμες, ο Μπεργκ θα χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κωνσταντίνο Παναγή, ενώ στον πάγκο θα είναι ο Χοράτσκα, ενώ στην θέση του Πορτογάλου και δίπλα από τον Κούσουλο θα αγωνιστεί ο Γιόντι Γκόμεθ που επιστρέφει από την τιμωρία του.

Για την κορυφή της επίθεσης στην οποία αγωνιζόταν στα τελευταία παιχνίδια ο Μάρκο Τσέποβιτς μαζί με τον Ασάντε, ο Γκανέζος θα παραμείνει εκεί, απλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει παρτενέρ τον Ντούρις, δηλαδή όπως παρουσιάστηκε στο ματς του πρώτου γύρου.