Home TOP NEWS Ένα Σούπερ-Πούμα στην άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ένα Σούπερ-Πούμα στην άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Φιλοξενήθηκαν δηλώσει του Τόμας Χούμποτσαν σε Τουρκικό μέσο, με τον Σλοβάκο αμυντικό μας να αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Τράμπζονσπορ  για τη Μαρσέιγ.

Είπε επίσης πως έχει ακόμη την ενέργεια, τη δύναμη και τη θέληση να παίξει ποδόσφαιρο. Ο Χούμποτσαν αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Είναι ποδοσφαιριστής παντώς καιρού και συνθηκών. Ένα σούπερ-πούμα (*πολεμικό ελικόπτερο πολλαπλού ρόλου με μεγάλη ευελιξία και αξιοπιστία) στην άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πέρυσι αποτέλεσε μία εναλλακτική επιλογή στα χέρια του Μπεργκ όμως φέτος κέρδισε με το σπαθί του θέση βασικού και αποτελεί έναν εκ των πιο σταθερών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Στο πρόσωπο του ο προπονητής βρίσκει ενδεχομένως την πιο αξιόπιστη επιλογή. Τα εύσημα θα πρέπει σίγουρα να πάνε στον Νεόφυτο Λάρκου, αρχικά για το γεγονός ότι εντόπισε και κατάφερε να εντάξει στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή κόσμημα όπως είναι ο Τόμας και κατά δεύτερο για το γεγονός ότι πέτυχε το περασμένο καλοκαίρι να αποσπάσει την υπογραφή του για ανανέωση.

Το συμβόλαιο του Τόμας τελειώνει σε λίγο καιρό και η πρόθεση, τουλάχιστον σε ότι αφορά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν θα πρέπει να αποτελεί ερωτηματικό.